Aktywne Wpisy

sarnamarna +38
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz
PiersKurczaka +15
Ojciec się irytuje, że mam ciągle wentylator na chodzie. Ciekawe czy chodzi mu o kwestie finansowe czy jak. On chyba myśli, że to jakiś potężny koszt, taki wentylator. Kiedyś w sumie raz o tym mówił, ale nie chciało mi się wtedy liczyć i się mądrzyć, bo on swoje lepiej wie i tak.
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD

źródło: comment_AZQZCbMbZiGrsIYpaQj2unc4zq40bFMP.jpg
PobierzTakie programy buduje się na kontrowersji.
POZORNIE śmieją się z facetów ale Idę o zakład że emocja która producenci chcą w widzach wywołać jest sympatią dla ojców i niechęć względem czesci kobiet. Oburzony widz, majacy poczucie moralnej wyższości ogląda chętniej.
@kurlapejter: dyskryminację mężczyzn używając języka kobiet
@kurlapejter: w USA jest program bogacze i biedacy
bogacze i biedacy zamieniają się domami na kilka
Ogólnie to, że takie produkcje to reżyserka to wiem, ale ogólnie tak to wygląda, nie ma co ukrywać.
a jak ktoś z--------a na minimalnej to 10% tej kwoty robi różnicę bo musi jakoś wygospodarować tę kwotę i nie ma z czego
chore... ja pochodzę z dość biednej rodziny i wychowałem się nie wykazując potrzeb bo i tak nie mógłbym ich zaspokoić... teraz na jednej fakturze mam tyle ile 10 lat temu