Z ciekawości obczaiłem jakiś program "Tata w tarapatach" gdzie madki Polki zostawiają mężów na kilka dni samych z dziećmi i domem. Potem siedzą cztery lochy i mają bekę z tego jak faceci sobie radzą (a radzą sobie lepiej lub gorzej, generalnie nie jest źle) To ja proponuję, żeby teraz zatrudnić owe panie w zakładach, gdzie pracują panowie i usadzić kilku gości przy piwku i oglądac jak małżonki sobie radzą. Tej żenady długo nie rozchodzę...co ma na celu taki program? #cringe #c---------------a #kiciochpyta
POZORNIE śmieją się z facetów ale Idę o zakład że emocja która producenci chcą w widzach wywołać jest sympatią dla ojców i niechęć względem czesci kobiet. Oburzony widz, majacy poczucie moralnej wyższości ogląda chętniej.
@rzeznia22 ja kompletnie tego nie czaje. jak mam wolny dzień od roboty to zaczynam chatę ogarniać, bo na myśl o siedzeniu na dupie cały dzień bym p-------a dostał xD
@kurlapejter: Jakim trzeba być facetem aby zgłosić się do takiego programu. Pokazywać swój dom, rodzinę i nieudolność. Brak honoru i rozumu, gardzę takimi.
@kurlapejter: babom wcześniej czy później coś o--------a i żeby dowartosciowac się muszą krytykować każdego kto robi coś inaczej niż one (nawet jak robi to lepiej) no i ten program to spełnienie mokrych snów i katharsis dla takich kobiet
@Arachnofob: u nas Damy i Wieśniaczki ;) Widziałem... Ogólnie to, że takie produkcje to reżyserka to wiem, ale ogólnie tak to wygląda, nie ma co ukrywać.
@kurlapejter przeciez wystarczy je zostawić same w domu na kilka dni i bedzie jeszcze wieksza beka jak cos się stanie typu spali sie żarówka, w-----e korki, zlew sie zapcha itp
@Arachnofob: to samo ale z całymi rodzinami. No muszę powiedzieć, że przykro to się ogląda. Bogaci nie szanują pieniędzy i tyle. Wydają na byle gówna, byle pierdoły i gdzie popadnie. "Nie zdawaliśmy sobie sprawy, że są takie ceny, bo nigdy na to nie zwracamy uwagi" to jest idealne zdanie, które można pokazać tym u góry co to podnoszą podatki i rozdają kasę podatników na lewo i prawo. Idę o zakład,
@kurlapejter: dla kogoś kto miesięcznie ma kilkanaście k zł budżetu różnica w rozliczeniu miesięcznym rzędu 300-500zł to żadna różnica
a jak ktoś z--------a na minimalnej to 10% tej kwoty robi różnicę bo musi jakoś wygospodarować tę kwotę i nie ma z czego
chore... ja pochodzę z dość biednej rodziny i wychowałem się nie wykazując potrzeb bo i tak nie mógłbym ich zaspokoić... teraz na jednej fakturze mam tyle ile 10 lat temu
źródło: comment_AZQZCbMbZiGrsIYpaQj2unc4zq40bFMP.jpg
PobierzTakie programy buduje się na kontrowersji.
POZORNIE śmieją się z facetów ale Idę o zakład że emocja która producenci chcą w widzach wywołać jest sympatią dla ojców i niechęć względem czesci kobiet. Oburzony widz, majacy poczucie moralnej wyższości ogląda chętniej.
@kurlapejter: dyskryminację mężczyzn używając języka kobiet
@kurlapejter: w USA jest program bogacze i biedacy
bogacze i biedacy zamieniają się domami na kilka
Ogólnie to, że takie produkcje to reżyserka to wiem, ale ogólnie tak to wygląda, nie ma co ukrywać.
a jak ktoś z--------a na minimalnej to 10% tej kwoty robi różnicę bo musi jakoś wygospodarować tę kwotę i nie ma z czego
chore... ja pochodzę z dość biednej rodziny i wychowałem się nie wykazując potrzeb bo i tak nie mógłbym ich zaspokoić... teraz na jednej fakturze mam tyle ile 10 lat temu