Aktywne Wpisy
mirko_anonim +27
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 56.7% (640)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 43.3% (489)
matluck +984
Dzisiaj mamy rodzinę 2+2 w Warszawie. To są koszty stałe, nie obejmują rzeczy typu jedzenie, ubrania, chemia, kosmetyki czy szeroko pojęta rozrywka. Życie jest na zadowalającym poziomie, ale dopiero teraz jak zrobiłem tą kalkulację i zebrałem wszystko do kupy to dotarło do mnie jak drogie jest życie....
Ciekawi mnie jak inni w dużych miastach?
#jaktoogarnac #warszawa #rodzina #oswiadczenie #pieniadze #
OPie zlituj się i usuń, przebrnięcie przez kolejny wątek gdzie wykopki wykażą niezbicie, że 5k na łebka w Warszawie to luksusy na poziomie Dana Bilzeriana jest ponad moje siły, a tabsy na nadciśnienie mi się kończą...
Ale nie, teraz trzeba kaszojady wozić przez całe miasto i tworzyć korki bo rejonowa szkoła jest beeee, ma być PRESTIŻ przecież a nie jakaś plebsiarnia. Pomyślało pół miasta.
Miałem 12 do 22 lata to jeździłem metrem tramwajem autobusem. Po to
Nie. Odstępne to jest opłata za możliwość odstąpienia ("rozwiązania") od umowy. Art. 396 KC.
Widze, że mentalnie nadal Warszawa o dwie dlugosci mentalne przed szczurami z prowincji ( ͡º ͜ʖ͡º)