Wpis z mikrobloga

@ThreeDog ja, jako zwykły użytkownik gry-net-filmy wspominam win7 mega dobrze. Pamiętam przeskok jakościowy od poprzednich systemów, wg mnie był potężny. Między win7 a win 10 nie odczuwam przeskoku. Pamiętam że pierwszą rewolucją był win XP po win98, a potem właśnie win7 był kolejną rewolucją. Tzn. tylko wg mojej subiektywnej opinii.
  • Odpowiedz
@ThreeDog: ale gdzie ja powiedziałem, że Win7 jest gorszy, czy lepszy? Po prostu wyznaczyłeś samego siebie na jakiegoś guru, który swoje zdanie uznaje za obiektywną opinię, a to tak nie działa. I nie ja tak powiedziałem, tylko tak jest, to nadal jest Twoja subiektywna opinia, mam nadzieję, że teraz zrozumiałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tak, Win7 nie był złym systemem, moim zdaniem znacznie lepszym od
  • Odpowiedz
@furcio Podaj mi opinie użytkowników a nie stronę, która jak widzę nie ma komentarzy ani ocen artykuły.
Jak chcesz to zacznę wysyłać to samo ale o W7. Lecz będą to problemy od użytkowników.
  • Odpowiedz
@maad: nie znam 10 więc ciężko porównać, natomiast wnerwiają kafelki, UI o wiele większe, niby na dotykowe ekrany ale w laptopach wygląda paskudnie. Moja 7 od 5 lat ani razu nie miała awarii, natomiast o 10 co chwilę czytam że któraś akutalizacja zepsuła chwilowo karty bezprzewodowe lub inne podstawowe funkcje.
Ponadto, na moim 8 letnim lapku podobno nie wszystko współgra z 10, a że chodzi bardzo płynnie to nie planuję
  • Odpowiedz