Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 53
@sEB-q: W czym? Mam wersję BOX od prawie premiery i nie wspominam tego systemu miło. Był ociężały, ciężki. Jak usłyszałem, że idą zapisy na testera W10 zapisałem się i od tamtej pory siedzę na W10. Nie sądziłem, że system może być tak dopracowany po przesiadce na W10 więc skończcie płakać nad tym systemem.
  • Odpowiedz
@ThreeDog:we wszystkim widać nie pracowałeś na win 98, Vista czy win 8 i 8.1 ..... porównanie do 10 nie na miejscu inna epoka, windows 7 to był wspaniały system (podobnie jak XP) i ułatwił życie wielu użytkownikom czy serwisantom swoja stabilnością.
  • Odpowiedz
@oremi Co Ty człowieku p--------z? KAŻDY komputer to składak, nawet ten Dell. Gdzie jest napisane, bądź kto stworzył tabelę czy wykres z informacją, że dany komputer to nie składak? XD

@sEB-q Używałem 8 i 8.1 i to już był przeskok na lepsze z W7. O czym Wy ludzie mówicie? Co za komputery używaliście bądź jakie piraty Windows, że Wam wszystko źle?
  • Odpowiedz
zawsze się taki jedne znajdzie ..... pracuje w IT od 1999 wiec nie musiałem nigdy piracić. Przy ilości komputerów jakie przewalilłem to z XP i 7 było najmniej problemów i tyle.
  • Odpowiedz