Wpis z mikrobloga

@ThreeDog: Składak to jakaś mowa potoczna z dupci. Pewnie mu chodziło, że składak to samodzielnie złożony PC z samodzielnie wybranych części a nie-składak to złożony przez kogoś i PC kupiony od razu w całości z zainstalowanym systemem. W dużych firmach się tak robi, że zamawia się kilka tysięcy identycznych kompów. Przywożą, stawiają i gotowy do działania.
  • Odpowiedz
@marcinpl87: Ja tak się uchowałem że nigdy nie miałem windowsa 7 :P

98, potem bardzo długo XP i po XPku 8.0, a teraz 10. Nie miałem 8.1, 8.0 było dla mnie lepsze.
  • Odpowiedz
sam go sobie złożyłeś i miałeś do tego prawo, ale zasadniczo nie polecam, bo tam zawsze coś nie gra. Koleżka mój też złożył sobie sam, a potem się okazało że ta płyta główna to jednak z tym prockiem to jednak niezbyt dobrze współpracuje. I mu się komp wysypywał, niebieskie ekrany wyskakiwały.

@oremi: kolega po prostu nie potrafi dobrać części XD
  • Odpowiedz
Yhy i ciągła inwigilacja na w10

@furcio: Pewnie ci się styki spalą jak się dowiesz że większość ISP ma wgląd w twój ruch sieciowy niezależnie od używanego systemu xD
  • Odpowiedz
@lukaszlukaszkk: pierwsze z brzegu: snap assist, wirtualne desktopy, przejrzyste i czytelne UI, wbudowany bardzo dobry antywirus, media overlay dla youtube, spotify itp. Teraz ty - w czym niby 7 lepsza od 10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz