Wpis z mikrobloga

Ale skisłem (ʘʘ)
Wracam sobie z porannego biegania, słyszę że rodzina już wstała. Po drodze mijam starszego syna, który najwyraźniej usłyszał na youtubie coś co mu wpadło w ucho i próbuje to odtworzyć na pianinie (ma dobry gust, ale do tego utworu sobie będzie musiał akompaniament orkiestry skombinować xD).
Wchodzę na górę, widzę młodszego syna i... wtf?
Ten widząc moje spojrzenie wzruszył ramionami i stwierdził "no co? buduję bitwę piratów z krakenem i muszę się skupić" xD

enron - Ale skisłem (ʘ‿ʘ) 
Wracam sobie z porannego biegania, słyszę że rodzina już w...

źródło: comment_6l1JZObxhcH2OGqEPVtKWYIcIvxy8pTn.jpg

Pobierz
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enron: Mirko to jest czasem chlew obsrany gównem naprawdę. Niby nikogo to nie obchodzi, jak musiała napisać garstka spierdoksów, ale prawie 500 plusów pękło. Jak i wasze d--y z powodu tego wpisu, zjeby xD
  • Odpowiedz
  • 0
@enron: weź go do fryzjera z tym hełmem

@erajwa: niedawno był, tylko se umyślił jakiś przedziałek to mu fryzjer nieco mniej skrócił. Jak się poukłada to całkiem spoko jest ;)
  • Odpowiedz
@Megawonsz_dziewienc oj już wyjmij kija z d--y, to nie typowy post o dzieciaku, który śmiesznie je kaszke, tutaj masz dziecko które nałożyło sobie na głowę słuchawki wygluszajace żeby skupić się na zabawie, mnie gościa w wieku 23 lat to bawi, a ty na siłę chciałeś się p-------c, tfu
@enron pozdro i miłego dnia z rodzinka
  • Odpowiedz
  • 0
@enron: jeżeli masz pewność 10070247771710 luzik, jeżeli jest możliwość że on to na a o tym nie wie to z własnogo doświadczenia wiem że lepiej jest wiedzieć i przy każdej możliwej okazji gdy mam podejrzenia to informuje o tym ludzi aby żyło się

@egonszef: spoko, mam z tymi tematami sporo do czynienia - wręcz można rzecz że jestem na tym punkcie przewrażliwiony ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
  • 1
@enron: pomysłowy chłopak. Fajnie, że zaczynają dzień aktywnie, a nie od komórki/kompa.

Pozdro!
(też mam 2 synów)

@v-tec: no komórka, PS czy komp też bywa - choć wyszło na to, że zdrowiej jest gdy mamy zasadę "poranek bez elektroniki", bo nie dość że się przy tym nabuzują to potrafią się ostro pokłócić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inna sprawa, że właśnie starszemu (lvl10) coś się
  • Odpowiedz
  • 1
@xPekka: 518 osób mnie popiera, to troszkę więcej o prawie setkę, która zaplusowała opa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Megawonsz_dziewienc: ojej, Mirko sirius byznes. Zaraz pewnie się powinienem załamać, że jakiś post o patostreamach ma więcej PLUSÓW xD
  • Odpowiedz
  • 1
@enron: to kup mu jakiś keyboard używkę, żeby nie było drogo. Jak mu się spodoba to kupisz coś lepszego, a jak nie to trudno.

@v-tec: pianino jest lepsze, tylko już tyle stało odłogiem że trzeba zainwestować w stroiciela. A keyboard pewnie wcześniej czy później się pojawi, jeśli na tyle załapie bakcyla.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@mozgogrdyczka: Zdecydowanie tak, ale pamiętaj że tego typu słuchawki najlepiej działają na wysokie tony, niskie też oczywiście ogarniają, ale będą się tam gdzieś pojawiać.
  • Odpowiedz