Aktywne Wpisy

ksos +9
Kupilem ostatnio Tesle M3 Long Range RWD. Najlepszy samchod jaki mialem (moj pierwszy EV) - ma nieziemskiego buta, laduje sie w domu praktycznie za darmo (6 pensow za kWh)siec superchargerow w UK jest idealna, ma autopilota, mega glosniki, tech, podgrzewane i klimatyzowane fotele, chyba najlepszy i nielagujacy entertaiment itp. Skad w Polsce taki hejt na elektryki? Patrzac po komentarze w necie to jest EV sa postrzegane jak jakies zlo i spisek zydow

Wracam sobie z porannego biegania, słyszę że rodzina już wstała. Po drodze mijam starszego syna, który najwyraźniej usłyszał na youtubie coś co mu wpadło w ucho i próbuje to odtworzyć na pianinie (ma dobry gust, ale do tego utworu sobie będzie musiał akompaniament orkiestry skombinować xD).
Wchodzę na górę, widzę młodszego syna i... wtf?
Ten widząc moje spojrzenie wzruszył ramionami i stwierdził "no co? buduję bitwę piratów z krakenem i muszę się skupić" xD
źródło: comment_6l1JZObxhcH2OGqEPVtKWYIcIvxy8pTn.jpg
Pobierz@erajwa: niedawno był, tylko se umyślił jakiś przedziałek to mu fryzjer nieco mniej skrócił. Jak się poukłada to całkiem spoko jest ;)
@enron pozdro i miłego dnia z rodzinka
@egonszef: spoko, mam z tymi tematami sporo do czynienia - wręcz można rzecz że jestem na tym punkcie przewrażliwiony ( ͡° ͜ʖ ͡
Pozdro!
(też mam 2 synów)
@v-tec: no komórka, PS czy komp też bywa - choć wyszło na to, że zdrowiej jest gdy mamy zasadę "poranek bez elektroniki", bo nie dość że się przy tym nabuzują to potrafią się ostro pokłócić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inna sprawa, że właśnie starszemu (lvl10) coś się
@Megawonsz_dziewienc: ojej, Mirko sirius byznes. Zaraz pewnie się powinienem załamać, że jakiś post o patostreamach ma więcej PLUSÓW xD
Komentarz usunięty przez autora
@v-tec: pianino jest lepsze, tylko już tyle stało odłogiem że trzeba zainwestować w stroiciela. A keyboard pewnie wcześniej czy później się pojawi, jeśli na tyle załapie bakcyla.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_2QcGDYFpmKZjGmiVbqdiz3j7azOxWGhB.jpg
Pobierz