Aktywne Wpisy
iErdo +508
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
placebo_ +238
ciekawostka: internetowy sklep Cejrowskiego jest zamknięty w niedziele xDD #cejrowski #bekazkatoli
https://www.packtpub.com/packt/offers/free-learning
#packtpubfreelearning #devops #openshift
odpowiedź dlaczego nie możesz pobrać "nowych" książek
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @MiKeyCo @ManVue @konik_polanowy @Trufl4 @nim537 @noobek @kurp @worm @Migfirefox @baalder363 @Quilo @fehuziom @dannycarter @FateSick @Atress @krzysztof4it @w_t_d @cytawek @zapomnialam_loginu @Gronekmaster @igorr1 @Czamkar @spunky @civi88 @dluto @18zpitrasio @zadnoo @Marcysiek @toxa @Arthes @ghostd @qbika @Lipathor @zielonaMarchewa @stylap @Bebosz @Kezer @HeinzDundersztyc @TheMrDraven @SpaceMonkey @koperrr @websterpl1 @Thulmund @dahaka138 @st4rsk1 @8tab @aromin @cccn @russo @zwier