Ogólnie stałem sobie dzisiaj na przerwie w szkole z kumplami i grałem sobie w grę na telefonie i zajadalem sobie drugie sniadanie siedzieliśmy i rozmawialiśmy o życiu, nagle nieopodal nas zauwazylem, ze stoi fajna dziewczyna taka z fajnymi kształtami nie jakiś wieszak spodobała mi się, moja klasa miala w sali obok, z tego co zauwazylem stała sama a jej koledzy i koleżanki siedzieli na sofach dość daleko od niej, jak myślcie bo mnie to zastanawiało czemu stała sama, nie lubią jej może, widać ze normalna jest jak oni, dobrze ubrana i ładna, zauwazylem ze nie pierwszy raz sama chodzi po szkole jak większość zawsze z kimś ? I właśnie nachodzi na mnie pytanie jakby do niej zagadać dodam ze w szkole jestem dynamiczny aczykolwiek w środku jestem przegryw, dodam ze z opinii innych wynika ze jestem 7/10 jestem średniego wzrostu, szczupły szatyn w wieku 19 lat, spodobała mi się a już od dawna marze o dziewczynie, taka fajna dziewczyna i sama na przerwach cos mi tu nie pasuje co o tym myślicie i co radzicie jak ją poderwać ?
z tego co zauwazylem stała sama a jej koledzy i koleżanki siedzieli na sofach dość daleko od niej, jak myślcie bo mnie to zastanawiało czemu stała sama, nie lubią jej może, widać ze normalna jest jak oni, zauwazylem ze nie pierwszy raz sama chodzi po szkole jak większość zawsze z kimś ?
@karatekid18 albo ma nierówno pod sufitem czy ewentualnie wszystko razem o czym pisali powyżej. Zawsze możesz podejść zagadać i wybadać sytuację, nikt Ci (chyba) głowy za to nie urwie a nie czaisz się jak szpak na zegzy
przegryw, dodam ze z opinii innych wynika ze jestem 7/10 jestem średniego wzrostu, szczupły szatyn w wieku 19 lat, spodobała mi się a już od dawna marze o dziewczynie, taka fajna dziewczyna i sama na przerwach cos mi tu nie pasuje co o tym myślicie i co radzicie jak ją poderwać ?
#przegryw #rozowepaski #p0lka #atencyjnyrozowypasek #atencyjnyniebieskipasek #chadowezycie #normictwo #chad #normictwo #wygryw #zwiazki #niebieskiepaski #normik #incel #betabankomat #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #oskarek #logikaniebieskichpaskow #szkola #dynamicznosc
#samotnosc #wyznanie #s--s #randkujzwykopem #randka #jakzagadac #uczniowie #przerwa #problemy #zycie
@karatekid18: Może śmierdzi.
Jak chcesz ją poznać to najlepiej nie z partyzanta, tylko zakumpluj się z kimś kto ją zna, żeby on was "przypadkowo" poznał.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora