Aktywne Wpisy
Skiter1991 +361
#filipchajzer ojej, znowu Chajzera szkalują ;(
Ciąg dalszy w komentarzu
Ciąg dalszy w komentarzu
źródło: 1000088849
Pobierz
Blomex +183
#gielda #oki #inwestowanie #finanse
Mówię wam, jeszcze chwila i podatek belki zostanie zniesiony ( ͡° ͜ʖ ͡°) wytrzymajcie jeszcze 2 tygodnie.
Mówię wam, jeszcze chwila i podatek belki zostanie zniesiony ( ͡° ͜ʖ ͡°) wytrzymajcie jeszcze 2 tygodnie.
źródło: 1000030346
Pobierz

źródło: comment_Cy8Gjxw8vIYpdTKtF4iZICJRh2KEWu7F.jpg
PobierzKażdy z was jednego posta i całe mirko z------e wystawami xD. Ale się smyrac możecie po siusiakach, o Jezu!
Wykop peel portal dla nastoletnich antynatalistow, tak tam jest napisane w nagłówku na głównej.
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem, swojej matki spytaj.
Próżny trud.
@hehexdlollmao: Co ciekawe, od nikogo nie można tego wymagać.
Chyba, ze ma sie jedną z bardzo licznych chorób psychicznych jak na przykład depresja, to bardzo zaburza jego obraz.
Oczywiście tego nie widzicie. Tak jak schizofrenik wierzy w swoje urojenia, tak czlowiek z depresją wierzy, że świat jest zły i brzydki a on widzi obiektywna prawdę.
To, że jest parę wspaniałych rzeczy, z których można, aczkolwiek niestety nie trzeba, się cieszyć (ja się cieszę, jakby co ( ͡° ͜ʖ ͡°)), nie znaczy, że życie ogólnie jest wspaniałe.
Poza tym nie wiem, czy wiesz, ale przywołując depresję, schizofrenię i inne choroby, które są niewątpliwie faktem, jedynie argumentujesz za antynatalizmem :)