Aktywne Wpisy
#raportzpanstwasrodka Fifi nie wychodzi z pokoju od tygodnia.. zaczynam sie o niego martwic
źródło: image
Pobierz
mk321 +7
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_Cy8Gjxw8vIYpdTKtF4iZICJRh2KEWu7F.jpg
PobierzCzy Ty właśnie przyznałaś, że to jednak nie było ad hitlerum, ale gdyby dyskusja trwała dłużej, to pewnie użyłabym takiego argumentu? Przeszłaś samą siebie.
@camelopardalis: Ale my wiemy że dzieci to sama radość dla rodzica. Przecież ma się je tylko i wyłącznie z tego powodu że dają radość.
Tylko widzisz my nie traktujemy dziecka jako
Jakbym się miała JA urodzić? Nie wiem w sumie, nie jest mi jakoś strasznie źle w tym momencie, ale mimo wszystko wybrałabym się nigdy nie urodzić.
Ale to wcale nie musiałam być ja. Jak szczęśliwe życie bym nie miała nigdy nie zgodziłabym się na ryzyko które ponieśli moi rodzice,
@camelopardalis: sam napisałeś jakie to wspaniałe. Ty z dziecka korzystasz dużo bardziej
Człowiek zdrowy psychicznie zdaje sobie sprawę z tego, że na świecie jest cierpienie, ale nie jest to dla niego przytlaczajace. Nie ma myśli samobójczych, bo sto lat temu Hitler zabijał Żydów. Nie siedzi całymi dniami w domu bo po drugiej stronie Ziemii są głodne dzieci.
Widzi, że większość ludzi jest zdrowa. Że z roku na rok żyje się coraz lepiej, że w Europie nikt
A tak poza tym jakiś argument przeciwko antynatalizmowi?
O czym Ty piszesz?