Wpis z mikrobloga

Byłby ktoś z was zainteresowany historią mojej prywatnej walki z depresją i nerwicą? Rzuciłem terapię i leczenie praktycznie na starcie. Z całego gówna wyszedłem praktycznie sam. Nie, nie zacząłem biegać. Nie piszę tego posta dla atencji i plusów, po prostu nie wiem czy warto spędzić kilka godzin i spisać to wszystko jak nikomu miałoby to się nie przydać.
#psychologia #psychiatria #depresja #nerwica #samobojstwo
  • 165
@Harmonia: Za to Ty wiesz wszystko najlepiej, naczytałeś się i wszystko tez już przeżyłeś. Człowieku, my jesteśmy tylko ludźmi, każdy z nas może się mylić. Mylili się mądrzejsi od nas. Ja mam w #!$%@? Twoje życie, Twoje zdanie i opinię. Nie mam zamiaru się ani z Tobą kłócić ani bić Ci brawo. Do dziś nawet nie wiedziałem że ktoś taki istnieje, jutro o Tobie zapomnę i tyle...
@Harmonia: hehe a może wyrosłem już z wojenek internetowych z przypadkowymi ludźmi, przerzucając sie gównem kto bardziej kogo trolluje udając że go to nie rusza by za chwile odpisać na kolejną zaczepkę XD Jesteś dla mnie jednym z setek ludzi którzy zareagowali na dzisiejszy post. Gdybyś jutro przestał istnieć na tym portalu nie zrobiło by mi to różnicy. W druga stronę tak samo więc lacha #!$%@?. XD