Aktywne Wpisy
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 55.8% (139)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 44.2% (110)
Papileo +114
Anastazja Kuś, 17-letnia Polka specjalizująca się w biegach sprinterskich. Pojechała na Igrzyska Olimpijskie, jako rezerwowa, co prawda nic nie wygrała, ale za to pozwiedzała Paryż i poznała ciekawe osoby. Oczywiście fotka z Włochem musi być, bo przecież nie z Polakiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
https://www.wykop.pl/wpis/45741269/poprzedni-wpis-https-www-wykop-pl-wpis-45554191-po/
Waga poprzednio: 105,2
waga obecnie: 106,5
No waga skoczyła potężnie, więc kalorie znowu zostają :-( ale nie ma co narzekać, nabiło mnie, siłowo do przodu. Fajne te nowe zabawki są :-D
Śpię przynajmniej całkiem dobrze. Zacząlem ćwiczyć ok 6-7 rano po jednym posiłku. Mniej jestem napchany, lżej mi się ćwiczy. Minus taki, że na moiim cityfit nawet w ciągu dnia nie ma mnie kto asekurować, a co dopiero rano. Ale wyraz twarzy tych wszystkich hardkorowych zawodników, gdy prosisz jakąś dziewczynę o asekurację, bo wygląda na większą niż oni jest bezcenny ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Nikomu nie chciałem dopiec ani nic. Po prostu wybrałem wg mnie najodpowiedniejszą osobę ze wszystkich obecnych w pobliżu :-D
I dostałem polecenie uczyć się najbardziej męskiej części tego sportu - pozowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) także już teraz 7 dni w tyg na siłowni, bo tam są lustra sensowne, i dwa dni muszę poświęcić na wypinanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) będzie śmiesznie
Zobaczymy co przyniesie kolejny tydzień.
Zapraszam do obserwowania lub czarnolistowania : #duzydzikizwierz #zwierznascene
Do zobaczenia za tydzień :-D
#mikrokoksy #dieta #silownia #pokazforme
150x5 to pewnie jeden z najlepszych wynikow na tagu u nas. ;)
Komentarz usunięty przez autora