Aktywne Wpisy

PSY_DELIC +67
Promilus +606
Jak byłem dzieciakiem to marzyła mi się praca w kiosku. Do najbliższego miałem 6 kilometrów i minimum raz w miesiącu jeździłem rowerem po nowe CD Action - a nawet nie miałem komputera, w gierki grałem w szkolnej świetlicy. Mama przy okazji zakupów pamiętała o Kaczorze Donaldzie, a gdy byłem trochę większy to jarałem się czasopismami popularno-naukowymi, Bravo Sport, a nawet codziennymi gazetami. W domu 5 kanałów telewizyjnych, oczywiście zero Internetu, a w
źródło: temp_file5015208853377837864
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@plackojad: Kolego tu jest POLSKA, albo mówisz po POLSKU albo wyp**dalasz.
@Soojin21: Zdaniem Wikipedii to wybierasz sobie tę definicję, która Ci pasuje i jakoś dziwnie pomijasz fakt, że są inne, znacznie bardziej znane i starsze znaczenia.
Ha tfu na takich manipulatorów.
A odpowiadając w imieniu osób z marszu antyfaszystowskiego, to pewnie dlatego, że boją się wpi****lu od prawackiej patologii. Skoro tak traktują drzewka to co dopiero ludzi o innych poglądach
źródło: comment_ckfc48hobeBUUkchiIkHEglfbZXb1rcn.gif
PobierzCzyli nie można używać swastyki, która jest hinduskim symbolem szczęścia, ponieważ w latach 30. XX wieku ktoś go wykorzystał jako symbol faszystkiej ideologii?
Idź sobie prowokować na neuropejski discord ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jaka w tym wina hinduistow?
Żadna, ich symbol został zawłaszczony przez nazistów. W przypadku Christus Rex nie ma mowy o zawłaszczeniu, bo Christus Rex było ugrupowaniem ultrakatolickim
Po za tym ze wszystkich możliwych haseł katolickich wybrał akurat to, które było nazwą katolickiej pronazistowskiej organizacji, CÓŻ ZA PRZYPADEK
@plackojad: czyli nie mozna postawic sobie teczy na placu, bo w XXI wieku ktos jej kolory przyjal jako swoja flage? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@plackojad: Dokładnie bracie! Chwała zwycięstwu!
https://en.wikipedia.org/wiki/Rexist_Party