Wpis z mikrobloga

@Pepe_Roni to dzielnica miasta Koszyce, kilka lat temu byliśmy tam z ekipą w ramach zboczenia z drogi w drodze do Chorwacji bodajże albo Wągier, nie pamiętam już i gdyby nam się tam auto zepsuło to jak już chyba kiedyś pisałem, zostalibyśmy w samych gaciach bo cygańskie hordy tylko czekały na okazje. Były ich tam tysiące :D
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: Dla mnie najbardziej przytłaczająca była droga do Lwowa przez małe miasteczka i wsie. Po takim tripie rzeczywiście zaczyna się doceniać to, co jest u nas.
  • Odpowiedz
@YaYco: jechales marszruta czy swoim autem? Ja czekajac na autobus do Lwowa poszedlem do klopa i jak zobaczylem dziury w podlodze i drzwi pod ktorymi srajac mozna bylo widziec babuszke klozetową to mi sie wszystko zblokowalo XD
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: Samochodem. W samym Lwowie praktycznie tylko imprezowaliśmy, więc poczułem niemały dysonans między turystycznym centrum, a przedmieściami i zaniedbanymi miasteczkami.
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: ale to nie był żaden osobny wpis, ot wtrąciłem gdzieś, że miałem okazję tam być. Ogólnie to wszystko co widać tu: Lunik jest prawdą, tak tam właśnie wygląda. Prawie tak samo jak na Mieleckiej 27-33 we Wrocławiu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@goferek: Eastern to wschodnia czyli Litwa, Łotwa, Estonia, Ukraina, Białoruś itd. Polska to Central czyli środkowa.
  • Odpowiedz