Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 167
Te mydło to jest j----e mistrzostwo, jest jeszcze o zapachu piżma. Nie wiem które lepsze, oba zajebiste i do rąk i do ciała. Za 4 zł to jak za darmo, a Izrael bezprawnie okupuje tereny należące do Palestyny ale opinia publiczna ma to w dupie i przyzwala na czystki etniczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#kosmetyki #perfumy #heheszki
Profil_Internetowy - Te mydło to jest j----e mistrzostwo, jest jeszcze o zapachu piżm...

źródło: comment_PKhgEBAnNEuAsnKeHKS67PV3JZrShwIv.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w ssmanie zawsze były droższe te mydełka, wszystkie. Ja kupuję w Carrefour, tam są tańsze te kolońskie. Wyżej o tym pisałem. Różane też jest najdroższe i tak samo po ~8 w zależności czy jest jakaś promka.

różane zawsze było droższe po ok 6 ma promo i 8 normalnie.

@Profil_Internetowy: oksy, dziekówa za info :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@e-stark: nmzc, ostatnim czasem zauważyłem też, że w marketach na półkach "bio" "ekochemia" pojawia się prawdziwe szare mydło potasowe 72%. Myślę że to ma związek z napływem ludności ze wschodu. Kurde to jest nadmydło, mięciutkie :D
  • Odpowiedz
@Profil_Internetowy: Po myciu brody jakimiś specyfikami do brody za miliony monet cały czas miałem wrażenie, że broda jest niedomyta i pachnie „otoczeniem”. Po użyciu tego mydła nie ma tego efektu. Jeszcze raz dziękuje. Poratuj @high_hopes żeby zaznał trochę luksusu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz