Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 167
Te mydło to jest j----e mistrzostwo, jest jeszcze o zapachu piżma. Nie wiem które lepsze, oba zajebiste i do rąk i do ciała. Za 4 zł to jak za darmo, a Izrael bezprawnie okupuje tereny należące do Palestyny ale opinia publiczna ma to w dupie i przyzwala na czystki etniczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#kosmetyki #perfumy #heheszki
Profil_Internetowy - Te mydło to jest j----e mistrzostwo, jest jeszcze o zapachu piżm...

źródło: comment_PKhgEBAnNEuAsnKeHKS67PV3JZrShwIv.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
@kot2202: kremowa, gładka piana, porównywalna do mydeł potasowych, choć jest sodowe, aromat, cedrowy, piżmowy, różany, w zależności od rodzaju, intensywny i trwały jak na mydło tej klasy, cena i wielkość - duża kostka, jak dawniej biały jeleń, zanim się s--------ł. Stosowałem ponad 2h temu i na skórze dalej czuję aromat cedrowej wody kolońskiej, choć słabszy niż zaraz po zastosowaniu.
  • Odpowiedz
  • 3
@x82828: hmmmm dziwne, lekko słone, motzno mydlane, powoduje uczucie napływającej śliny w ustach i odruchu wymiotnego, troszkę jakby napsikać perfumu do ryja, myślę że można to przyrównać do picia wody brzozowej choć nigdy nie piłem.
  • Odpowiedz
  • 1
@jablkawmasle: w ssmanie zawsze były droższe te mydełka, wszystkie. Ja kupuję w Carrefour, tam są tańsze te kolońskie. Wyżej o tym pisałem. Różane też jest najdroższe i tak samo po ~8 w zależności czy jest jakaś promka.

różane zawsze było droższe po ok 6 ma promo i 8 normalnie.
  • Odpowiedz