Aktywne Wpisy

annlupin +13
co se słuchacie fajnego tam

Lujdziarski +15
Mam taki wózek na zakupy i powiem wam, że to coś pięknego.
źródło: temp_file4714362382488116560
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file4714362382488116560
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Głos oddany bez pojęcia, to głos oddany w zasadzie losowo(pomińmy na potrzeby dyskusji propagandę wciskaną ciemnemu polskiemu ludowi przez zorganizowaną grupę przestępczą z Magdalenki). To sprawia, że wyborca jest jak małpa - głos na partię szkodliwą społecznie oddaje statystycznie w 50% przypadków(znów, przy założeniu, że subiektywny rozkład szkodliwości społecznej pomiędzy kandydatami jest zbliżony do normalnego). Z kolei nie idąc na wybory w zależności od lokalnej ordynacji wyborczej albo
Komentarz usunięty przez autora
@MUDAMUDAMUDA: Coo, nie wiem co miałeś na statystyce, ale jeżeli rozkład jest zbliżony to normalnego to wartości się koncentrują wokół średniej, więc w tym przypadku raczej szkodliwości. Od lewej masz ekstremalną szkodliwość, w środku "normalną" szkodliwość a po prawej niską szkodliwość. Głosując losowo wybierzesz raczej normalnego szkodnika niż ekstremalnego lub niskiego.
A
Założenia błędne, zatem dalsze wnioskowanie można sobie wsadzić per rectum ad astra.
Nie ma żadnej partii która mi odpowiada
Co to znaczy oddany bez pojęcia? Byłeś odcięty przez 4 lata od telewizji i Internetu? No wtedy to faktycznie twój głos byłby w 100% losowy i bez sensu.
Czy po prostu uważasz, że nie rozumiesz dość dogłębnie ekonomii, edukacji, polityki zagranicznej itd...? Dobrze, że żelazny elektorat pewnej partii jest przygotowany niezwykle merytorycznie z każdego zagadnienia ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oni na pewno pójdą i nie będą