Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +102
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Grash-Varrag-Arushat +324
Dziewczyna mojego ziomka go zdradziła i wysłała mu coś takiego XDD
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
Mirasy, jadę właśnie świadkować na sprawie rozwodowej mojej 70 letniej mamy. Jestem z niej mega dumna, że po 45 latach pato małżeństwa rodem z "dom zły" zdecydowała się na założenie mu sprawy z orzeczeniem o jego winie i obowiązkiem wypłacania alimentów. Wygrana jest formalnoscią.
Nigdy nie jest za późno na zmiany. Trzymajcie się. (ʘ‿ʘ) #dziendobry
Powodzonka wam
@WujekGraczyk: jest bo od dziesięciu lat miewał kontakty z kobietami, z którymi się nawet nie krył. Jedna z nich nawet będzie zeznawać, że moj ojciec skłaniał ją do składania falszywych zeznań, bo wymagał od niej by powiedziała, że to ona zniszczyła
@innigri: a niby czemu?