Wpis z mikrobloga

No proszę, okazuje się, że nasz święty nieżywy prezydent jednak nie był taki święty i nawet platformersi wiedzieli, że tak "namieszał", że można go w kajdankach wyprowadzić. Cóż za zaskoczenie.

#gdansk #adamowicz #po #polityka
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Polinik Pan Sobczak @MikolajSobczak1985 jest typowym przedstawicielem zindoktrynowanych nizin partyjnych. Bez własnego zdania, jak baran idący tam gdzie mu każą i powtarzający to co mu każą. Z nadzieją na lepszy stołek będzie "bronił jak niepodległości" lini swojej partii choćby była najbardziej skompromitowana, niedorzeczna, kłamliwa czy podła. Więc czego po nim oczekujesz?
  • Odpowiedz
@KilY: Był parę razy na wykopiwie, liczyłem, że jest jeszcze dla niego nadzieja.
Może po prostu miał rozmowę z Naumannem i też usłyszał taką mafijną pogróżkę?

@MikolajSobczak1985:
Jak jesteś zastraszany przez partyjne góry i nie możesz się przyznać -- daj plusa, będziemy wiedzieć.
  • Odpowiedz
@krootki: jak ja przytoczyłem kilka słów o naszym prezydencie to wykopali mi wpis w gorące, wracam z pracy palę kompa.... i tylu anonów do mnie pisało że przestałem czytać po 20 tej wiadomości :)
  • Odpowiedz
@krootki: będziesz miał wpis w gorących to puścisz pawia od natłoku wiadomości od każdego głupka który uważa że musi ci przekazać negatywną energię ( bo nie może ci dać minusa)
  • Odpowiedz