Wpis z mikrobloga

Ej jak ktoś jest z Wro i chce jechać na grzybki (nie mylić z grzybami) to ja jadę jak wstanę, nie wiem jeszcze gdzie dokładnie ale gdzieś niedaleko żeby było. Może rędzin, bo blisko i ponoć bywają, może gdzieś za miasto dalej, nie wiem jeszcze gdzie, Boguszów? Może ktoś zna miejscówkę i ma ochotę się zabrać to możemy razem pojechać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mit-nick: pisz mi tu poważnie bo wykop poważny biznes! Na sucho lepiej czy zabierasz i zaraz zjadasz? Jaka dawka jak ważę 70kg?
  • Odpowiedz
@Niewiemja: No możliwe, w sumie to zastanawiałem się nad tym, czy nie kupić kita ale mnie zwyczajnie nei stać na taki wydatek w tej chwili. Kiedyś byłem bogaty, teraz biedny jestem, muszę czekać na takie atrakcje aż znów będę bogaty, a tymczasem pozostaje zbieranie po kosztach paliwa. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Niewiemja: Tylko tych dwóch stów nie masz. A jak długo do zbioru od otworzenia kita? To nie czeka się miesiąc? Z tym miesiącem napisałem bo kiedyś boczniaki robiłem to miesiąc zajmowało.
  • Odpowiedz
A jak długo do zbioru od otworzenia kita?

@mirek_kurna: Jak z pieczarkami. Masz cztery rzuty grzybów, pierwszy po tygodniu, drugi po dwóch, trzeci po trzech, czwarty po czterech. Z całych czterech rzutów zbierasz koło 500g świeżych grzybów czyli masz 50g po wysuszeniu. Dawka na tripa poziomu 5 to 5g dla osoby ważącej 80kg
  • Odpowiedz
@mirek_kurna: No chyba że taką tolerancje masz. Łyse są faktycznie "agresywniejsze", działają z całą mocą a cubensisy są bardziej spokojne ale jak sie ich zje odpowiednią ilość to pokazują co potrafią. Jak z sativą i indicą
  • Odpowiedz
@Niewiemja: No właśnie dla mnie odpowiednia ilośc to duży wydatek, w sumie hodowanie spoko, tylko trzeba mieć na start. A ja mam ochotę na grzybki, a nie mam hajsu, wolę zbierać niż sobie odmówić jedzenia czy czegoś.
  • Odpowiedz