Aktywne Wpisy
ifritti +181
Ej to liczenie czarnoskórych npc na trailerach i sprawdzanie czy w grze można wejść w homoseksualne interakcje to jest jakiś trigger na ukryte pragnienia odklejonych graczy? Jak w grze można się dupić z chłopem to muszą tak pokierować grą żeby się to zdarzyło i dlatego im tak zależy żeby gra nie dawało takich możliwości? Nie potrafią się powstrzymać przed ukrytymi pragrnieniami, czy o co ten cały krzyk?
Jak gra jest dobra, tak
Jak gra jest dobra, tak

IntruderXXL +64
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem

#gwint
źródło: comment_055VKYqH2GPCHLibHHceGoQ0LbOz2MwP.jpg
Pobierzwątpię, żeby boost szedł na talię - nie ma tego w opisie (tamara ma) i za
A draug imo wcale nie ucierpiał, jakby dostał 12p w zamian to uznałbym to za lekki buff
foltest może być abusowany z duelami wzmocnionymi armorem, ale
I Draug przecież dostał buffa. Teraz możesz w podbramkowej sytuacji (w R1/R2 przy pechowych drawach) zagrać tempo z Draugiem w jeden rząd, nie kalecząc swojego carry over w drugim rzędzie gdzie znajdują się BSC.
@LibertyPrime: jak to z każdym combo bywa. Różnica jest taka, że to combo to brązowe karty, które kosztują 4 i 6p, zagrywają za 8 punktów, odchudzają talię o 1 i generują 4 carry over.
To nie jest moje subiektywne odczucie. Miałeś przykład tego buffa na Challengerze.
@LibertyPrime: Jakoś te Niebieskie Pasy tego grubego Temerczyka z Północy nie robią szału chyba