Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +704
rzygać się chce
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka
groman43 +589
A więc tak, w Polsce mamy
- recesje
- wysoką inflację
- słabą złotówkę
- ceny #nieruchomosci oderwane od rzeczywistości
O czymś zapomniałem?
#stopyprocentowe #gospodarka
- recesje
- wysoką inflację
- słabą złotówkę
- ceny #nieruchomosci oderwane od rzeczywistości
O czymś zapomniałem?
#stopyprocentowe #gospodarka
#heheszki #humorobrazkowy #studbaza
@FateDestiny:Napisałem studia + liceum, a nie samo liceum. Mogliby jednak wprowadzić tę ustawę, że komentować można dopiero po przejściu testu na rozumienie tekstu czytanego, i że w internecie można komentować dopiero po ukończeniu 12 lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@FateDestiny: czyli ja dostałbym ban za złe konstruowanie zdań, ty za złe czytanie. Popatrz, już co najmniej o jedną kłótnię w sieci byłoby mniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w sensie powiedzmy sukces po rzuceniu studiow czyli wyksztalcenie srednie
@niepanimaju ale #!$%@? xD już widzę jak firmy biorą ludzi na lekarzy czy inzynierow po liceum xD
Studiów nie potrzebujesz tylko do pracy kreatywnej jak grafika
Czy zrobiła dobrze, czy źle? Pewnie nie nam oceniać, ale po
Komentarz usunięty przez moderatora
@poelo:
@WilecSrylec:
Ktoś kto robił tego mema, nie widział listy lektur na polonistyce. Nie mówiąc już o komparatystyce czy choćby zabawy z gramatyką opisową.
mało to znam ludzi po polibudach robiacych w gowno robocie bo sie boją odpowiedzialności XD
No wiesz anon, to odpowiedzialnosc, a tu 6/14 i do domu, moze hajs do dupy ale mam spokoj
XD
@Myszoskocznia: ja tak robię. Kompletnie bezstresowa praca w leniwym tempie przy świadomości, że nawet jakby z jakiegoś powodu mnie zwolnili, to ogarnę coś podobnego bez problemu.
Tylko różnicą jest taka, że i
@appylan: Który jak zrobi fajny język to ma takie same i większe widoki jak ten human xp