Wpis z mikrobloga

I od kiedy szkole srednia, w sczegolnosci liceum, traktuje sie jako zmarnowane 4 lata, bo poszlo sie w innym kierunku? xD

@FateDestiny:Napisałem studia + liceum, a nie samo liceum. Mogliby jednak wprowadzić tę ustawę, że komentować można dopiero po przejściu testu na rozumienie tekstu czytanego, i że w internecie można komentować dopiero po ukończeniu 12 lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
wprowadzajac taka ustawe stracilbys prawo do glosu. Widac, ze swojego czasu nie marnowales, bo w szkole nie nauczyli konstruowac poprawnie wypowiedzi

@FateDestiny: czyli ja dostałbym ban za złe konstruowanie zdań, ty za złe czytanie. Popatrz, już co najmniej o jedną kłótnię w sieci byłoby mniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
takie czasy, studia juz nic nie znacza. kazdy ma jakies wiec rownie dobrze mozesz niemieć i byc zaradnym i tez dobrze zarobisz bez zadnych presji. i w sumie najlepiej smakuje sukces osiagniety inną drogą niż inni

w sensie powiedzmy sukces po rzuceniu studiow czyli wyksztalcenie srednie

@niepanimaju ale #!$%@? xD już widzę jak firmy biorą ludzi na lekarzy czy inzynierow po liceum xD

Studiów nie potrzebujesz tylko do pracy kreatywnej jak grafika
@simperium: Zwrocilem ci tylko uwage na to, ze wliczyles 4 lata ogolniaka w tok nauczania, a ty mi odpisujesz, ze wyraznie podkresliles 4 lata liceum + 5 lat studiow xD Jesli juz czepiasz sie, ze ktos zmarnowal swoje lata na studiowanie kierunku, w ktorym pozniej nie podjal pracy, to po co wliczasz w to szkole srednia?
@FateDestiny: a wytłumaczę ci :). Jest różnica, gdy piszesz 9 lat, a gdy separujesz liczby i podpisujesz, czego dotyczą. Wyszedłem z założenia, że większość osób wie, że lata w liceum profilowanym mogą być tylko pośrednio marnowane, bardziej jednak chodzi o podkreślenie, że ucząc się 9 lat danej nauki, nie spędziła z nią bezpośrednio ani sekundy. Zmarnowała swój czas, pieniądze podatników.

Czy zrobiła dobrze, czy źle? Pewnie nie nam oceniać, ale po
@simperium: W swoich wypowiedziach raz pisałes ogolnie o 9 latach nauki, by w kolejnej juz rozseparowac to na 5 lat studiow + 4 lata liceum ( ͡° ͜ʖ ͡°). Akurat wybor profilu w szkole sredniej bardzo czesto ma sie nijak do podejmowanych w przyszlosci studiow badz zawodu, bo przeciez skad osoba w wieku 15-16 lat moze juz byc pewna tego, co bedzie robic w przyszlosic? Dlatego po
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@WilecSrylec: pierdu pierdu xD

mało to znam ludzi po polibudach robiacych w gowno robocie bo sie boją odpowiedzialności XD

No wiesz anon, to odpowiedzialnosc, a tu 6/14 i do domu, moze hajs do dupy ale mam spokoj

XD
@Myszoskocznia: ja tak robię. Kompletnie bezstresowa praca w leniwym tempie przy świadomości, że nawet jakby z jakiegoś powodu mnie zwolnili, to ogarnę coś podobnego bez problemu.
Tylko różnicą jest taka, że i
human jak zrobi fajny język ma lepsze widoki na karierę niż niejeden niemedyczny bio-chem xd

@appylan: Który jak zrobi fajny język to ma takie same i większe widoki jak ten human xp