Aktywne Wpisy
Sayuri90 +7
Ogłaszam #konkurs na nazwę firmy. Ma to być jednowyrazowa nazwa, słowa które mogą pomóc to: declaration, declare, processing, procedure. Nazwa ma nie istnieć w google np EXAMPLO. Dla autora najlepszej nazwy 50zl na pyszne.pl

AlienFromWenus +10
Różowa: interesuje się historią i fizyką, gra w gry, dużo czyta o samolotach i czołgach, zna się na remontach, jej hobby to offroad i wspinaczka górska, w wolnym czasie ogląda filmy naukowe lub czyta książki, lubi piwo i surowe mięso
Niebieski: "łeee na co mi taki babochłop, kobieta powinna być kobieca a nie taki chłop z cyckami"
Różowa: kocha makijaż i paznokcie, w wolnym czasie ogląda komedie romantyczne, przewija tiktoka, czyta tylko
Niebieski: "łeee na co mi taki babochłop, kobieta powinna być kobieca a nie taki chłop z cyckami"
Różowa: kocha makijaż i paznokcie, w wolnym czasie ogląda komedie romantyczne, przewija tiktoka, czyta tylko
- recesje
- wysoką inflację
- słabą złotówkę
- ceny #nieruchomosci oderwane od rzeczywistości
O czymś zapomniałem?
#stopyprocentowe #gospodarka
Komentarz usunięty przez autora
@inko-gnito Stagflacja to wysoka inflacja oraz wysokie bezrobocie. Tego drugiego (jeszcze) w Polsce nie ma. Ale wszystko jest kwestią czasu.
To wina społeczeństwa że pozwalają takim Populistom i złodziejom dochodzić do władzy
Stagflacji MOŻE towarzyszyć wzrost bezrobocia. To możemy niedługo mieć.
@groman43: o tym, ze te trzy punktu sa sprzeczne. Mamy slaba zlotowke i wysoka inflacja przez co rosnace ceny nieruchomosci sa naturalna konsekwencja oslabiania waluty.
@groman43: Tak. Drukarka robi brrrrrrr