@PizzaPortal użyłem kodu POLSKA i wywaliło mi dziwny błąd.... No niestety dzisiaj nie zamówię :( (chciałem być patriotą ale kobieta stwierdziła nagle, że zrobi tosty jak kod nie wszedł i żebym się dzisiaj w kody nie bawił)... Tosty >chińczyk! (Change my mind @PizzaPortal)
@kndmichal: Zaraz przyjdzie Biel z Solgazu teraz #xkom #!$%@? pomysł i jebnie na xkom a potem na LinkedIn jako cesarz marketingu w swoje case study czego on to #!$%@? nie wymyślił i jaki to on nie jest bug innowacji.
Idiotom cieszącym się z potencjalnej wygranej Trumpa przypominam, że Trump chce wyprowadzić USA z NATO. Więc zastanówcie się 3 razy zanim coś głupiego napiszecie znowu. #usa #trump #wybory #swiat
#!$%@? czasy że dochodzi do zamachu na prezydenta USA i pierwsze co to ludzie myślą że to USTAWKA xd troche to świadczy o głupocie ale też pokazuje jak ten oszukańczy swiat sprawia że ludzie już w nic nie wierzą #usa #trump
źródło: comment_uzfYY3TchHmDVn3AxSppTujB7wpol55z.jpg
Pobierz@Godziu73: Hitler wybrał i Austrię i Polskę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Robisz to dobrze.
Akurat zamówiłem pizzę na meczycho. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaraz przyjdzie Biel z Solgazu teraz #xkom #!$%@? pomysł i jebnie na xkom a potem
na LinkedIn jako cesarz marketingu w swoje case study czego on to #!$%@? nie wymyślił i jaki to on nie jest bug innowacji.
Róbcie screeny.
A czy kucharz, przyrządzając pizze, wie komu kibicuje klient? ;)
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@PizzaPortal:
Komentarz usunięty przez moderatora
@desygnat: Zwaliłeś już konia myśląc o tym, że zrozumiałeś dowcip, czy na razie tylko gnoisz tych, którzy proszą o wyjaśnienie polaczku? xD