Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 169
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wbrew powyższemu trochę rozumiem opa

@dzek: Ja trochę rozumiem Hitlera (trauma z młodości, niespełnienie artystyczne), Mansona (niska samoocena w dzieciństwie, chęć narzucania woli), Mengele (skłonności sadystyczne, pęd do wiedzy). Nie znaczy to że mieli rację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@abart_bo_co: argumentum at hitlerum nadal żywe w narodzie () op źle coś ujął, a ty od razu próbujesz zrównać do zbrodniarzy xD idź się lecz na nogi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dzek: Taki chcesz być mądry, nawet sentencje jakieś się pojawiły i to po łacinie. No no, szacun. Tylko że nie zrozumiałeś NIC a NIC kontekstu, bo ja nie do OPa, tylko do Ciebie piję misiaczku. Bo ja uważam, że OP nie ma racji w najmniejszym stopniu, a Ty go bronisz. A argument, jak argument. Hitlera możesz sobie wykreślić, a ja zamiast niego dam pięć innych, podobnych przykładów. To jest retoryka,
  • Odpowiedz
@lets_gou_tnijmy_wuosy: no właśnie o to mi chodzi - dlaczego wyjście ze złego na dobre jest bardziej gloryfikowane niż utrzymywanie się ciągle w dobrym? Bo to norma? I co z tego?

Ten wpis nie był o ogóle ludzi, tylko właśnie o ludziach, którzy w takich samych sytuacjach, podobnych charakterach, uwarunkowaniu genetycznym - poradzili sobie z tym w inny sposób.
  • Odpowiedz