Wpis z mikrobloga

Powinno się wywalać patusiarnie z tych pociągów.
Wsiadła laska z dwoma synami we wrocku, spotkała znajomego więc się dosiedli. Zaczęli pić, ona w dwie godziny 4 Namysłowy w------a, on nie lepiej bo też się n-----l i gada że nie będzie kupował niemieckiej kiełbasy w Lidlu, o aborygenach w USA (xD) i że syn tej kobiety jest po szkole specjalnej i w innych krajach byłby bogaty. A jadą ze mną do stacji końcowej ( ͠° °)
#pkp #oswiadczenie
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@cns ja z nimi nie gadam, ale jak jechałem ostatnio pociągiem to usiedli za mną też jakieś najebusy i jeden gościu ciągle czkał, więc poszedłem do wagonu barowego, ale jak im się piwko skończyli to tak przyszli xD
  • Odpowiedz
  • 0
@starypijany123 ktoś żyje starymi czasami. Kuszetka PR??? Podejrzewam że chodzi to o oczywiście o kuszetke Wars??? gdzieś pomiędzy rokiem 2001 a 2008 kiedy istniała firma PKP Przewozy Regionalne która była główną firmą przewozową obsługująca pociągi lokalne tzw osobowe i dalekobieżne tzw pośpieszne (obecne kategorię TLK/IC. Potem od grudnia 2008 roku decyzją rządu PO pospieszne zostały zabrane z PR do mniejszej firmy PKP Intercity która wtedy obsługiwała pociagi tzw kwalifikowane. Te najdroższe
  • Odpowiedz