Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fordern: Dzięki Mirku za przypomnienie tej farsy. Zastanawiam się jakim cudem został zatrudniony drugi raz w mclarenie po o-----------u takiej maniany.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@barystoteles: Brakuje mi dobrych źródeł żeby bardzo szczegółowo to omówić, zresztą to było straszne nudziarstwo. Najważniejsze fakty są IMO opisane, a nie chcę też tu robić kroniki startów. Sezon 2006 na pewno będzie opisany w innym odcinku (ale dla całej stawki), jako taka errata - możliwe że inne sezony też tak omówię
  • Odpowiedz
@fordern: ten wypadek na Fuji chyba został trochę zapomniany przez kibiców, a efekt miał taki sam jak zakopanie się w pułapce. Ostatecznie dobrze, bo Kimi ma tytuł.

Chociaż gdyby McLaren się nie psuł to też by miał. Trochę zmieniam kierowcę, ale pamiętałem, że mówiono, że gdyby nie odebrano mu wygranej w Brazylii 2003 (to wtedy twój Fernando sprawdzał czy w F1 można zginąć), byłby mistrzem. Ostatnio jednak w filmie Autosportu
  • Odpowiedz
@revlayup: Do 2003 też mogę kiedyś wrócić, mam pomysł na podserię "Był taki sezon" ( ͡° ͜ʖ ͡°) To był naprawdę dziwny sezon, jeden z tych o których się mówi, że nikt ich nie chciał wygrać.

Podoba mi się, jak mówisz "mój Fernando" ()
  • Odpowiedz
@revlayup: Do innych tematów spróbuję podejść bardziej obiektywnie, bo nie ma chyba drugiego takiego kierowcy jak Alonso.

Może z Schumacherem będzie lekki problem, ale to nie ta skala co Alonso. Stay tuned, wkręciłem się w to pisanie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz