Aktywne Wpisy

moll +9
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +62

#telefony
@maniel: jest tak jak napisał kolega @maniel, 24h użycie telefonu plus efekty termiczne po jakimś czasie powoduje degradację układów pamięci. Było już to tłumaczone ale ludzie wolą teorie spiskowe typu "celowe postarzanie programowe sprzetu" bo kiedyś jakieś firmie udowodniono, że po aktualizacji jakiegoś starszego modelu wydajność spadła i zwiechy się robiły.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kolczaneiro
Jak wy to robicie? Ostatnie takie problemy miałem na samsungu... Galaxy Ace 2 xD Ani s9 moto g3 redmi Note 4 nie muliły mi podczas użytkowania. Matka używa redmi Note 4 którego nawet nie przywracalem do fabryki jak go dawałem i z--------a elegancko. Jak to robicie o_0