Aktywne Wpisy
CoDwa +281
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +4
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@Garztam: jesteś miesiac w UK?
Ja się nasłuchałam np. jak to Polacy (itd.) zabierają znajomej synowi pracę i on teraz bezrobotny. Jak się okazało zabierają bo Polacy zgadzają się pracować poniżej minimalnej i kisić w 10os. pokojach. To ja się pytam czyja to jest wina, nie przypadkiem janusza pracodawcy? XD
Jeszcze 2x
A na poważnie to dałem odpowiedz kilka postów niżej. 3 lata
Przykro mi, ale te uśmiechu sa szczere - jak pięknie wyjaśnił wiele lat temu Linda - https://m.youtube.com/watch?v=rQ2-m4YYqp0
Ludzie ani jakoś uśmiechnięci, większość ubrana na szaro, kasjerzy ze znudzonymi minami, tylko wszyscy trochę bardziej wyluzowani (rzeczywiście naszym chłopakom
Żeby nie było nieporozumień, w Polsce nie jest jakoś świetnie, a dużo osób hiperbolizuje wady specjalnie dla plusów, bo ruskie trolle wypromowały tu ojkofobię.
Ale tragicznie też nie jest i właściwie gdyby zarobki ogólnie były wyższe, to zestresowanych i wnerwionych ludzi też byłoby mniej.
na początku w UK wydawało mi się, że ta uprzejmość to sztuczna i przesada, a teraz mi tego brakuje poza UK. oni niczego nie udają i nie myślę "o, to mój wróg, ale muszę się do niego
Dokładnie jak piszesz