Wpis z mikrobloga

• 169
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Matti28 oj mati obrażasz mnie, kiedy ja wcale tak nie myślę ( ͡° ʖ̯ ͡°) trochę mi przykro że takie masz o mnie zdanie, a sam jestem przeciwko takiemu myśleniu, a ty mnie wrzucasz do tego wora. Szkoda
  • Odpowiedz
@Garztam: Doskonale rozumiem. Mieszkamy w Norwegii. Tu po prostu żyje się inaczej. Normalnie. Uprzejmością obsługi w zwykłym sklepie spożywczym można się zachwycić. Nie ma co porównywać do Polski...
  • Odpowiedz
@Garztam a sam stosujesz zwrotu grzecznościowe jak wUK?
Ja odkąd stosuje to zauważyłem że ludzie się dziwią ta grzecznością i. Uśmiechają się przy kasach albo w innych miejscach. Zacznij od siebie
  • Odpowiedz
@Garztam
Tu:
"""
Kasjerzy siedzą jakby byli za karę i nie dziwię się im, bo ja też bym nie miał siły po tylu godzinach choćbym nie wiem jak pozytywny bym był, kiedy widzisz wokół siebie tylko te obrażone i wiecznie złe mordy -.-

Usmiechnąłem się do kogoś w autobusie jak nasze spojrzenia się spotkały. Takiego obrzydzenia w czyiś oczach to jeszcze nie widziałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Matan_Jagiz ja w tych fragmentach nie wymagałem nic od nikogo, tylko opisuje sytuacje jakie mi się przytrafiły. Jak miałem to inaczej napisać?

Porównałem sytuację w uk a u nas. Zwykłe porównanie, bez jadu i czepiania. To tak jakbym napisał że w Hiszpanii całym rokiem jest cieplej niż w Polsce. To też stawianie wymagań? Jest cieplej no i co?
  • Odpowiedz
@Jerry664: bez przesady, że brzydszy od Krakowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kew Gardens, Holland Park, Kensington Gardens, Hampton Court, Millennial Bridge, Doki Św. Katarzyny, architektura wiktoriańska i gregoriańska, szczególnie South Kensington i Westminster, plus te ładne cyberpunkowe wysepki w City są świetne, nawet kolorowe domki w Soho ujdą (chociaż grafficiarskiego Shoreditch nie lubię, ale wiem, że jest masa hispterów co się zachwyca). Architektura i ogrody angielskie
  • Odpowiedz