Wpis z mikrobloga

@MirkobIog:
@implicenty: No mi też bardziej chodziło o chłopaka na poziomie gimnazjum, niż jakiegoś 8 latka.

Gratuluję ojca w takim razie, mojemu zdarzyło się rzucić k---ą i nie bał się mnie z----ć, kiedy coś źle zrobiłem, ale nie uważam tego za patologię. Zapewnił mi dobry i szczęśliwy dom i to, że rzucił k---ą do nastoletniego syna czyni go patusem? Dzięki temu jak potem w robocie szef się wściekał
  • Odpowiedz
@Ld93 ja mialem kontakt z przeklinaniem od wieku 7 i wyzej. Pracownicy ojca, ludzie w hurtowniach walili miesem non stop. Ale moj ojciec w mojej obecnosci nie, co mi imponowalo. Wiadomo, jak mialem nascie lat to zdarzalo mu sie, sam wtedy wiecej przeklinalem.
To tylko moje zdanie, ale jakos zle mi wyglada przeklinanie przy dzieciach, ktore nie skonczyly jeszcze podstawowki.
  • Odpowiedz
@zmasowanyatak: nie mam zamiaru tak robić to oczywiste. Chociaż na pewno będzie kusić posiadanie takiej władzy ;D myślę że rodzice często to robią dla rozładowania swojej złości i wiedza to dobrze.
  • Odpowiedz
No ale jak już wspominałem bardziej chodzi mi o wiek 13-16 lat a nie 6-7

@Ld93: W otoczeniu osoby w żadnym wieku nie powinno się tak zachowywać. Gdyby u mnie w pracy była taka atmosfera to bym się od razu zwolnił.
  • Odpowiedz