Aktywne Wpisy
mirko_anonim +33
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
To zabrzmi dziwnie, ale po prostu w tym momencie nie rozumiem czy ze mną jest coś nie tak, czy to ja podchodzę do pewnych rzeczy zbyt "ostro", czy to jednak od strony innych ludzi jest problem.
Otóż..od pewnego czasu w związku z partnerką jest downhill, straciła pracę, ja ja utrzymuję, chęci na znalezienie jej są u niej dosyć nikłe.
- ja musialem zrobić cv,
- to ja głównie jej
To zabrzmi dziwnie, ale po prostu w tym momencie nie rozumiem czy ze mną jest coś nie tak, czy to ja podchodzę do pewnych rzeczy zbyt "ostro", czy to jednak od strony innych ludzi jest problem.
Otóż..od pewnego czasu w związku z partnerką jest downhill, straciła pracę, ja ja utrzymuję, chęci na znalezienie jej są u niej dosyć nikłe.
- ja musialem zrobić cv,
- to ja głównie jej
MasterZiomaX +772
Nosz #!$%@? mać, bo inaczej tego nie da się inaczej określić xD
Siłownia Forfit w Gdańsku ma karnety dla pań znacznie tańsze od panów, dlaczego mam płacić na siłownię więcej ze względu na płeć? Jakieś cukoldy prowadzą tę siłownię?
Pełna dyskryminacja!
Link do tej siłowni: https://www.forfit.pl/cennik-chelm.html
Może jakaś sprawa do nagłośnienia. Mirki?
#mikrokoksy #dyskryminacjamezczyzn #silownia #gdansk #pieklokobiet #pieklomezczyzn
Siłownia Forfit w Gdańsku ma karnety dla pań znacznie tańsze od panów, dlaczego mam płacić na siłownię więcej ze względu na płeć? Jakieś cukoldy prowadzą tę siłownię?
Pełna dyskryminacja!
Link do tej siłowni: https://www.forfit.pl/cennik-chelm.html
Może jakaś sprawa do nagłośnienia. Mirki?
#mikrokoksy #dyskryminacjamezczyzn #silownia #gdansk #pieklokobiet #pieklomezczyzn
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jeszcze jakby coś ładnego zrobili to pół biedy, ale że chłop się nie nauczył pisać w szkole, teraz smaruje tagi gdzie popadnie i się wspina na wyżyny inteligencji.
Szkoda słów na takie coś, szkoda pieniędzy.
#patologiazewsi #patologiazmiasta #takaprawda
..A tak na serio, wypadałoby go zgłosić, bo tylko niszczy bezmyślnie tabor. Jak chce robić graffiti to w swojej piwnicy.
Skoro mamy tak #!$%@? przepisy, że prepaidy trzeba rejestrować, to przynajmniej wykorzystajmy to w należyty sposób i wyeliminujmy idiotę ze społeczeństwa.
@rzeznia22: Co #!$%@?? XD Im jest trudno sprawdzić, nawet jak im podasz wszystkie dane oszusta, który cię #!$%@?ł, a jeszcze wziąć i klikać w komputer? Panie, kto ma na to czas? XD
Komentarz usunięty przez autora
@rzeznia22: Nie wiem czy wiesz, ale posta na insta można wrzucić po miesiącu. Te gamonie tego nie sprawdzają. Pomijając już to, że to nie jest żaden dowód. Inaczej 90% instagramerek fotografujących się na tle graffitti trzeba by było wsadzić.
Poza tym, Instagram jest w rękach Facebooka, a Facebook to amerykańskie, prywatne przedsiębiorstwo. Podejrzewam, że ciężko użyć polskiego prawa wobec amerykańskiego przedsiębiorstwa.
Niestety, świat nie jest czarno-biały ;)
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: No na pewno żaden... czy to według prawa dowód czy nie, to nie wiem, prawnikiem nie jestem. Jednak nie wmawiaj mi, że nie da się złapać kilku chłopaczków z puszkami farby. To nie są członkowie Yakuzy tylko kilka gówniarzy w ortalionie co niszczą pociągi.
Logowanie telefonu, kamery, sokiści, internet,
Zabawny człowiek. Myśli że jest "spoko ziomek", a tak naprawdę ponad 90% społeczeństwa uważa go za zwykłego debila.
Najlepsze jest to, że ani on, ani jego fajni nie ogarną do końca swojego życia, że to oni zapłacą za czyszczenie tego pociągu.