Wpis z mikrobloga

@ChoNoTu: już chuy z tym jak wyciska tyle NATURALNIE. Wiadomo, ciężkie życie naturala, trzeba się n-----ć co drugi dzień, ale tak żeby nie przesadzić, bo tak ciężko xd

Ale najśmieszniejsi są ci, którzy ważą 30kg w kapeluszu, butach i pasie, widzą to, komentują "ALE PRZYNAJMNIEJ NATURALNIE!!111" bo natural to ma ciężko( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Abel11: od genów dużo zależy.Miałem w podstawówce takiego byka 13 lat który wyciskał 80kg z marszu nigdy wcześniej na siłowni nie był. Ja mimo że zawsze byłem duży to wtedy marzyłem o wyciśnięciu 60kg.
  • Odpowiedz
  • 0
@ChoNoTu jak oglądałem filmiki kfd to muszą wprowadzić bardziej fit kulturystów bo jak oglądałem np. Big Majka to raczej mi on nie pasuje to tego wizerunku
  • Odpowiedz
już chuy z tym jak wyciska tyle NATURALNIE. Wiadomo, ciężkie życie naturala, trzeba się n-----ć co drugi dzień, ale tak żeby nie przesadzić, bo tak ciężko xd

@Duzy_Dziki_Zwierz: Ale dlaczego ten fakt boli ludzi na b----e tak bardzo? Prawda jest taka że naturalnie jest o wiele ciężej, o wiele trudniej, i progresowanie wymaga wiele więcej pracy i samozaparcia.

ale nie dam wam wiecej wciskac innym wykopkom kitu

@ChoNoTu:
  • Odpowiedz
Jeśli kota myśli, że jest lepszy, bo jest naturalny, to jednak trochę się myli( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Duzy_Dziki_Zwierz: Jeżeli ktoś robi dany wynik naturalnie a drugi na całej aptece... to OCZYWIŚCIE że ten pierwszy jest lepszy, i to o wiele klas lepszy.
  • Odpowiedz