Wpis z mikrobloga

ze geny nie maja znaczenia i ze na redukcji po 3 latach treningu dalej sie progresuje liniowo

@ChoNoTu: Ja nigdy nie pisałem że genetyka nie ma znaczenia... Pisałem tylko że o genetyce NIE MA PRAWA mówić ktoś kto nie poświęcił kilku dobrych lat pełnych poświęceń i wyrzeczeń w celu osiągnięcia danego celu.
  • Odpowiedz
Ja nigdy nie pisałem że genetyka nie ma znaczenia... Pisałem tylko że o genetyce NIE MA PRAWA mówić ktoś kto nie poświęcił kilku dobrych lat pełnych poświęceń i wyrzeczeń w celu osiągnięcia danego celu.

@IntruderXXL: no z tym jestem w stanie sie zgodzic, ale wczesniej zupelnie inaczej ubierales te mysl w slowa
  • Odpowiedz
  • 0
@Duzy_Dziki_Zwierz pisałem bardziej ogólnie i trochę ironicznie, mam za słaby staż/wyniki by się do tego jakoś mocniej odnieść ale według mnie tak to wygląda. Lepiej w moich oczach wygląda osoba która osiąga cel nie idąc na skróty (poniekąd tak można rozumieć osoby na wspomaganiu)
  • Odpowiedz
kiedy jakieś zawody?

@151346136: Ostatnio pisałem...

"Powiem Ci że ja leniem jestem niespotykanym... mi się nie chce lol. Ja chcę tylko trenować, podnosić coraz więcej, robić coraz większe wyniki. I szczerze mówiąc zawody nie są do tego potrzebne. Nie potrzebuję potwierdzenia swoich wyników, ani jakiegoś pucharu z czekolady heh.. bo ja znam swoje miejsce w szeregu i jeszcze wiele przede mną :) "
  • Odpowiedz
Jeżeli ktoś robi dany wynik naturalnie a drugi na całej aptece... to OCZYWIŚCIE że ten pierwszy jest lepszy, i to o wiele klas lepszy.

@IntruderXXL: twoje geny > moja apteka. Tyle w temacie. Jak będziesz dawał 2g teścia kobiecie to będzie silniejsza od ciebie? Wątpię.
  • Odpowiedz