Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 238
@przekojot: ludzie walczyli o furtkę ale bez skutku i ktoś dla beki złożył projekt o kładkę. Projekt spełniał wszystkie formalne kwestie dlatego przeszedł dalej i będzie można na niego głosować. Wydaje mi się że jesli wygra to rezultatem będzie jednak furtka a nie kładka
  • Odpowiedz
@przekojot: kładka z demofonem na pestkę i budka security i szlabanem. ,, Place więc nie chce żeby ktoś chodził po moim osiedlu ,, ja spłacam kredyt plus sprzedałem lojcowizne a tu mi chodzą po chodniku obcy i niszczą kostkę. Mój lojciec na takich spuszczał psa z łańcucha,,
  • Odpowiedz
@Trust_Me_Im_Engineer: myślenie chłopa pańszczyźnianego. Niczym moja babcia po 4 klasach podstawowych krzycząca na córkę sąsiada że śmiała jeździć po ściernisku koniem w drodze na łąki ,, zdepcze koniem ziemię później ciągnik nie da rady zaorać,, true story.
  • Odpowiedz
@niedoszly_andrzej: Polska urbanistyka jest taka. Projektuje się osiedla pod poruszanie się autem, później zdziwienie że wszyscy poruszają się autem i brakuje ciągle parkingów albo ktoś staje na awaryjnych. Sam mieszkam na takim z-------h zamkniętym osiedlu . Ochrona 1,5 mln zł rocznie, jak chcesz pójść gdzieś pieszo to poruszasz się jak w PacManie, zlikwidowali ścieżki rowerowe żeby auta miały gdzie parkować tymczasem miejsca na wynajem stoją puste.
  • Odpowiedz