Pytanie do osób które zamawiały z #banggood przed 13 czerwca i mają tracking same cyfry początek od 48 ruszyły komuś te p--------e paczki w końcu? Tracę cierpliwość osobom które zamówiły po 13 podobno już ruszył tracking a u mnie dalej nic... #priorityline #pdm #gearbest
Pewnie sprzed 01.07 ruszyły... Jestem człowiek rozumnym i potrafię zrozumieć i zaakceptować fakt długiej przesyłki. Ale qurwa skoro ktoś pisze, że idzie do 15 dni roboczych to sorry...
@mateoosch: ruszyły te z końcówki maja i początku czerwca, problem jest jeszcze z tymi nadanymi w okolicach 15 czerwca, z tego co widzę to te jeszcze stoją :/
@Gordut Ja czekam aż będzie wydanie kurierowi bo każdy inny status to wielka niewiadoma niestety :) Widziałem pod którymś z tagów przesyłke która była w nysie a potem dziwnym trafem kolejny status hub uk :)
@Niemamkaca U tego gościa było cos takiego możecie sobie zerknąć ma tylko jeden wpis.
Pewnie sprzed 01.07 ruszyły...
Jestem człowiek rozumnym i potrafię zrozumieć i zaakceptować fakt długiej przesyłki. Ale qurwa skoro ktoś pisze, że idzie do 15 dni roboczych to sorry...
@Niemamkaca U tego gościa było cos takiego możecie sobie zerknąć ma tylko jeden wpis.
Nie wierzę... Nowy status:
2019-07-20 21:07 In Transit (Nysa) []
Jest Nysa xD
Panowie, jednym wózkiem jadą nasze paczki
@tuzq @Fazzy @kemp666 @franekfr @mateoosch
Ciągle ten sam status:
"2019-07-20 21:07 In Transit (Nysa) []"