Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +221
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

@pestis: Znam takiego typa, przyznał się do tego podpity na imprezie firmowej. xD Zarabia nieźle w bankowości, żona siedzi w domu z dziećmi (albo w sumie dzieci siedzą w szkole). Ma wspólne konto z żoną i ona o wszystkim decyduje. Raz sobie kupił jakieś
@Rasth: To jest jakiś jeden wzór modelowego małżeństwa? Jeden słuszny
Niska samoocena bety. Koleś jest dumny że mu się taka żona trafiła XD. Ofiara nie ma nawet aby kupić sobie kawę bo musi biec po zgodę. Czasami nachodzi ich chwila refleksji, głównie kiedy nawalą się w weekend i wylewają swoje