Aktywne Wpisy
PrawaRenka +345
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +75
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
Drukuje wypowiedzenie na koniec dnia, kładę na biurko i wychodzę stąd bez słowa nawet. I tak miałem plany, żeby się przeprowadzić, ale brakowało mi tego impulsu i w sumie dobrze, że tak wyszło. Mam nadzieję, że również będzie zdziwiony tym bardziej, że jest masa roboty i dodatkowo jeden z naszej trójki idzie za 1,5 tygodnia na urlop na dwa tygodnie. Zesrają się tutaj ze wszystkim, ale może to ich nauczy jakiegokolwiek szacunku.
Dam znać jutro rano jaka była reakcja szefa (pewnie będzie wydzwaniał po pracy, ale chyba przypadkowo zostawię służbowy w pracy, a mój się chyba rozładuje dzisiaj na cały dzień).
#pracbaza #oswiadczenie #gownowpis
@Shyvana:
Tłumaczę Ci jak dziecku:
- czy jakikolwiek przepis wskazuje temperaturę maksymalną dla dorosłego niezaciążonego pracownika? NIE
- czy jeśli dla młodocianych i zaciążonych przepisy wskazują maksymalną temperaturę 30 stopni, to możemy a contrario wnioskować, że "zwykły pracownik" jest co do zasady obowiązany pracować również w temperaturach wyższych? TAK
- czy
#zalesie #pracbaza #spawanie
@JohnnyGaat: Czyli przez płatny okres wypowiedzenia nie musisz przychodzić? Fajna sprawa
https://en.wikipedia.org/wiki/Garden_leave