@PrawaRenka: @Kallisto @adam-buksa96 Trump tak samo zdemontuje NATO jak PIS wyprowadził Polskę z UE. Poza tym czemu USA miałoby się w--------ć w wojny w państwach które nawet nie są w NATO? To już prędzej UE powinno zależeć na Ukrainie niż Amerykanom i to kraje UE powinny najbardziej pomagać Ukrainie, a nie USA ze względu na odległość i zagrożenie, bo szanse że w przyszłości Rosja zaatakuje któryś z krajów
@PrawaRenka: ty tak na poważnie czy to tylko trolling? Jeśli na serio to polityka nieźle zlasowała ci mózg. Współczułbym nawet gdyby nie to, że prawdopodobnie masz prawa wyborcze. ¯\(ツ)/¯
odklejenie na poziomie "lewactwo przejęło władzę trzeba zacząć nosić stalowe majty bo homokomando nas dorwie gdzieś na ulicy i wyrucha a jak się nie zgodzisz to jesteś homofob i pójdziesz do więzienia za mowę nienawiści"
@PrawaRenka: Bądź lewakiem. Nie płać 2% na obronnosc swojego kraju bo można za to za darmo aborcje robić. Nie gwarantuj sam sobie niepodległości pańtwowej xD. Obraź sie na Trumpa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
@PrawaRenka: na szczęście jest trochę bezpieczników, by pojedyncza jednostka nie mogła tego zrobić samodzielnie i w przypadku Trumpa raczej będzie podobnie, jak za jego pierwszej kadencji - dużo gadania, napinania się i puszenia, mało konkretów i efektów. Martwi mnie za to otwarta deklaracja sympatii do dyktatorów, którzy są wrogo nastawieni do naszej części świata.
@HansLanda88: Sam mam 5 mieszkań, właściwe 3 z nich wynajmuje Ukraińcom, jak bedzie jeszcze więcej Ukraińców to ceny najmu podwyższę razy dwa, dla mnie sytuacja win-win.
@PrawaRenka xD Demontaż NATO bo Trump kazał płacić więcej PKB na zbrojenie reszcie członków, którzy nie spełniali absolutnego minimum (my płaciliśmy dużo więcej)
Weźcie dostawców TVN i wyborcza, bo Wam naprawdę mózgi piora tam porządnie. Zresztą jak większość tych pozal się Boże mediów, które koniec końców należą do tych samych podmiotów.
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Komentarz usunięty przez autora
To już prędzej UE powinno zależeć na Ukrainie niż Amerykanom i to kraje UE powinny najbardziej pomagać Ukrainie, a nie USA ze względu na odległość i zagrożenie, bo szanse że w przyszłości Rosja zaatakuje któryś z krajów
@PrawaRenka: na szczęście jest trochę bezpieczników, by pojedyncza jednostka nie mogła tego zrobić samodzielnie i w przypadku Trumpa raczej będzie podobnie, jak za jego pierwszej kadencji - dużo gadania, napinania się i puszenia, mało konkretów i efektów.
Martwi mnie za to otwarta deklaracja sympatii do dyktatorów, którzy są wrogo nastawieni do naszej części świata.
@PrawaRenka: odstaw te n-------i xD
@adam-buksa96: to dopiero jak za wynajem będziesz płacił x2, bo będą tu dodatkowe trzy miliony Ukraińców i nie będziesz miał już na wódkę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Demontaż NATO bo Trump kazał płacić więcej PKB na zbrojenie reszcie członków, którzy nie spełniali absolutnego minimum (my płaciliśmy dużo więcej)
Weźcie dostawców TVN i wyborcza, bo Wam naprawdę mózgi piora tam porządnie. Zresztą jak większość tych pozal się Boże mediów, które koniec końców należą do tych samych podmiotów.