Aktywne Wpisy

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie

MLeko29 +360
Dzień dobry
źródło: 1000063944
Pobierz

Pytanie do osób wierzących #wiara #katolicyzm #religia
Jestem w trakcie nawracania (a raczej powrotu) i póki co dobrze mi z tym. Mam jednak wątpliwości odnośnie spowiedzi a dokładnie spowiadania się z masturbacji. Czy robicie to? Mam 26 lat i nie mogę przemóc się, by powiedzieć o tym księdzu na spowiedzi przez co od nawrócenia nie przystąpiłem do żadnej Komunii Świętej pomimo spowiedzi.
Nie wyobrażam sobie też z masturbacji zrezygnować (nie mam partnerki). Czy w takim układzie nigdy nie przystąpię już do Sakramentu? Jak to wygląda u was?
Proszę potraktować moje pytanie poważnie i bez żartów.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Czy spowiadasz się z masturbacji
@AnonimoweMirkoWyznania: (-‸ლ)
Ja raz jak miałem 15 lat i się z tego spowiadałem to ksiądz wyszedł z konfesjonału, stanął przede mną i spojrzał mi prosto w oczy nic nie mówiąc przez jakieś pół minuty, po czym kręcąc głową krzyknął na cały Kościół, tak że wszystkie babcie się na mnie spojrzały "Precz stąd zboczeńcu", no generalnie to nie polecam. A poważnie rzecz ujmując to ksiądz cię nie zje, podejrzewam że jako spowiednik