Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 131
@lakukaracza_: Nawet nie wiecie jak mnie kusi by plackiem się położyć na trasie parady tęczowych w obronie przed paradami mężczyzn w sukienkach i obnoszących się ze swoimi poglądami publicznie, a nie w prywatnym zaciszu. Jedyne co mnie powstrzymuje to psychotropy.
  • Odpowiedz
Nawet nie wiecie jak mnie kusi by plackiem się położyć na trasie parady tęczowych w obronie przed paradami mężczyzn w sukienkach i obnoszących się ze swoimi poglądami publicznie, a nie w prywatnym zaciszu. Jedyne co mnie powstrzymuje to psychotropy.

@kupczyk: U Ciebie nie problem, w Częstochowie dziesiątki takich leżało, możesz się do nich przyłączyć. Blokady kościelnych procesji nie było nigdy, a mogłyby być jako ukazanie, że symetryzm katolikom by nagle
  • Odpowiedz
@lakukaracza_ nie zapominaj że żyjemy w państwie parawa, prawa i sprawiedliwości więc za ten lubieżny czyn przyklepaliby Ci ze trzy paragrawy o ile wczesniej wyznawcy pokojowej religii nie zlinczowaliby Cię podczas tej procesji ku chwale cieśli
  • Odpowiedz
@kupczyk: xD Nie zajarzyłeś, że ten wpis to parodia blokad marszów równości? Wracając do oryginału, który rzeczywiście ma miejsce, nadal ośmieszasz blokujących parady równości, a nie satyrę OPa
  • Odpowiedz