Aktywne Wpisy
marta_am +14
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za

Knaga_powrot +182

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zależy mi na dobrym wyniku, bo na uczelni jest mocno punktowana... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#informatyka #programowanie #studia #szkola
Komentarz usunięty przez autora
@cppguy:
Do wyboru masz: Python, Java i C++. Jeżeli chodzi o łatwość nauki:
Python > Java > C++, więc wybór jest prosty.
Ale w sumie masz tyle czasu, że po prostu spróbuj trochę popisać
w każdym z nich i zobacz co Ci najbardziej odpowiada.
Podsumujmy : E12, E13 się nauczyć, Excel, Access, maturki z poprzednich lat, i programowanie - wybieram c++, książkę szkoła programowania c++ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W rok z takim zestawem da się chociaż 50% wyciągnąć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli mówisz że łatwe to wszystko jest?
Że się da w rok, robiąc 3h dziennie przez 6 dni w tygodniu, do maja? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może jeszcze będziesz pisał z zamkniętymi oczami żeby za łatwo nie było?
@cppguy
@Karzual
@lenovo99
Jak bardzo opanowany powinien być język? Bo sam C++ na początku jest bardzo klarowny i zrozumiały to nie wiem czy jest taki zły. Chyba że się wymaga czegoś więcej ¯_(ツ)_/¯
Tylko tyle starcza? @cppguy