myslalem, ze koszulki #poundout gear są dobre jakosciowo ale jednak nie do konca. Mam ja dwa miechy, pralem ja i recznie i w pralce na 30 stopniach krótkie prania. I co? Napisy odchodza. Nie wiem co za material ale jakos sie skurczyl. Dla porownania mam koszulke z Cropp/House w ktorej trenowalem rok czasu i wyglada 10 razy lepiej (napisy sa cale i nie schodza) i byla dwa razy tansza. To samo z koszulkami Trec. Mogę porobić foty. Jedną użyłem dwa razy i już się pruje na metkach z przodu :)
@nandrolone: Wiekszosc tych ubran specjalnie robionych na silke to rak i syf. Sam kupuje w lumpeksie po 3-10zl za koszulke, wytrzymuja minimum pol roku - zniszczy sie? Kosz i nawet nie jest szkoda. Pokaz te z treca
@Szimu: w tej tylko raz byłem na treningu (napisy sa kiepskie jakosciowo ale sa praktycznie cale bo pralem ja tylko raz - chociaz widac juz gdzie bedzie pekac). Ja tez juz wiecej nie kupie. Chce jeszcze tylko stestowac Under Armour. A pozniej zostane przy koszulkach z Cropp bo te mi najlduzej wytrzymuja na silce.
@nandrolone Dla mnie koszulki z Treca są najwytrzymalsze ze wszystkich. Jedną kupiłem w 2015 roku. Zrobiłem w niej ponad 200 treningów. Była ponad 200 razy ręcznie prana i nie ma śladów zużycia. Druga z 2017 (ponad 100 treningów i ręcznych prań) i to samo. Koszulki z Everlast/Pumy miały dziury już po roku
To samo z koszulkami Trec. Mogę porobić foty. Jedną użyłem dwa razy i już się pruje na metkach z przodu :)
#mikrokoksy
źródło: comment_TNYB3VR4UtiAWpUhwC04hCmoHM2NcUPy.jpg
PobierzJa tez juz wiecej nie kupie. Chce jeszcze tylko stestowac Under Armour. A pozniej zostane przy koszulkach z Cropp bo te mi najlduzej wytrzymuja na silce.
źródło: comment_vLeggSPhcG9qUhlmirXcTBtmOBb0tB63.jpg
PobierzDla mnie koszulki z Treca są najwytrzymalsze ze wszystkich. Jedną kupiłem w 2015 roku. Zrobiłem w niej ponad 200 treningów. Była ponad 200 razy ręcznie prana i nie ma śladów zużycia. Druga z 2017 (ponad 100 treningów i ręcznych prań) i to samo. Koszulki z Everlast/Pumy miały dziury już po roku