Aktywne Wpisy
rales +280
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
Felixu +41
#przegryw #przemyslenia #pieniadze #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski #korposwiat
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
@tellet: No i jak myślisz, skoro ono się chłodzi od bloku, to co się nagrzewa od niego?
@albert-panas: To jest chyba brak elementarnej wiedzy z fizyki i to chyba z zakresu szkoły podstawowej :/ Może masz samych "humanistów" wśród sąsiadów :(
@Belkotliszek: zima tez masz otwarte okna? ja piehdole, ludzie...
@MisiuMisiu: baby powinny w domu siedziec. ew. miec oddzielne pokoje, hale, whatever
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie caly czas, ale co za problem co kilka godzin wietrzyć a następnie wyrównywać temperaturę grzejnikiem? Jak w lecie bez klimatyzacji coś takiego zrobisz? Szczególnie że zimą jest zazwyczaj suche powietrze w okolicach 20-30% a w lecie w okolicach 60% co wrażenie duchoty dodatkowo potęguje.