Aktywne Wpisy

fornson23 +77
Według mnie każde dziecko powinno się zapoznać z religią i chodzić do kościoła. Ok, gdy podrośnie, może zostać wojującym ateistą, protestantem, memiarzem żółtego papieża, whatever. Ale nauki Chrystusa uczą etyki i to zostaje do końca życia. Według mnie Ewangelie są najlepszymi książkami uczącymi etyki i moralności człowieka, nawet jak to uznamy, że są pod płaszczykiem wiary (jak dzieci wierzą w Św. Mikołaja) #religia #dzieci #rodzicielstwo #
źródło: duchowosc-i-religia-rece-zlozone-do-modlitwy-na-swieta-biblie-w-koscielnym-pojeciu-wiary_1150-12945
Pobierz
Telgar +9
Korzystając z wolnego dnia od pracy, chciałem nieco ogarnąć samochód... Wyszło średnio (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #motoryzacja #szczecin
#zalesie #motoryzacja #szczecin
źródło: PXL_20251210_112741690.MP
Pobierz

A tak na marginesie - złoty interes. Dla babek za darmo, bo wiemy jak jest. A jelonki skubać aż będzie furczało!
Skąd wiesz? Dostajesz lajki na darmowym koncie?
No tyle to ja wiem, bo piszą o tym na stronie. Czego nie wiem, to kiedy wyświetlają się moje zdjęcia na koncie darmowym. Może po godzinie, może po tygodniu, a może po miesiącu? A może kiedy zajdzie jakiś inny warunek typu mała ilość rejestracji w danym dniu, albo przykładowo duża liczba klików użytkowniczki (to byłoby najbardziej logiczne). Bo może być tak, że jeśli wyświetlisz się jako powiedzmy 75-ty wynik
Też bym tak zgadywał właśnie. Czyli taki trochę kot w worku. Nie zapłacisz, to trudno wyczuć, czy nie łapiesz się do dwudziestego percentyla (w teorii musisz się łapać, żeby mieć szansę na jakiekolwiek lajki), czy może nie łapiesz się, bo algorytm daje Ci zbyt niską szansę na wyświetlenie.
Płaciłem w paru innych serwisach i... widzę że mam lajki od razu po aktywacji. Tyle, że taniej było, to się szarpnąłem
Już jakiś czas temu usunąłem konto. Jak pytam wśród moich najlepszych kolegów (wiem, że mnie nie okłamują) to najładniejszy umawia się i rucha, średni coś tam się czasem umówią. Dolna półka jak ja to 2 lajki na tydzień i problem z kimkolwiek się umówić.
OK, dobrze wiedzieć. Ciekawostka - panny IRL mnie lubią. Nie jestem specjalnie brzydki. Nawet trochę "zbudowany" jak na suchara ;) Dobra, lekkie zakola, to może przeszkadzać (z racji wieku), ale widzę z kontaktów na żywo, że nie aż tak. Z resztą, mam starszych kumpli (po 60) co mają niezłe branie.
Spotykałem się ze zjawiskowo pięknymi pannami, sypiałem z pannami wyglądającymi jak super modelki. Ale w Internecie to wiadomo, że inaczej
W dobie Instagrama i szeroko rozumianego lansowania się w necie przez pokazywanie krótkich urywków z życia, nie da się efektywnie podrywać na tinderze mając 3 samojebki jako zdjęcia.
Żeby robić robotę na tinderze to musisz mieć, albo twarz jak model (wtedy selfie wystarczy), albo zainwestować w porządną sesję. Przy obecnej asymetrii na portalach randkowych trzeba trochę roboty w to włożyć.
Otóż to. Też sobie myślę, czy warto. Może nie? Jest najmądrzejsze powiedzonko na świecie, które serwowałem innym przy różnych okazjach "psa nie masz a przyjaciela szukasz". Z reguły jak była mowa o dzieciach (czemu nie masz, wszyscy mają itd...). Najpierw trzeba mieć psa i dbać o niego dobrze. To jakieś sprawdzenie ;) Potem - trzeba mieć przyjaciela człowieka i też dbać o niego dobrze. I sorki, że nie chronologicznie,