Aktywne Wpisy

kobiaszu +126

ChickenDriver2 +86
#sct #krakow #motoryzacja #samochody #boldupy #gorzkiezale
Tylko konsekwentne niszczenie SCT w Krakowie przyniesie skutek dla wszystkich obywateli. W uśmiechniętej warszawce wyszło, bo tam sami bogaci są, gdzie ona obowiązuje a cała reszta i tak woli zbiorkom.
SCT to tak naprawdę strefy segregacji na biedniejszych i bogatszych. Takich jak ja, którzy po prostu WOLĄ starsze auta jest promil w społeczeństwie. Gdybyśmy mieli
Tylko konsekwentne niszczenie SCT w Krakowie przyniesie skutek dla wszystkich obywateli. W uśmiechniętej warszawce wyszło, bo tam sami bogaci są, gdzie ona obowiązuje a cała reszta i tak woli zbiorkom.
SCT to tak naprawdę strefy segregacji na biedniejszych i bogatszych. Takich jak ja, którzy po prostu WOLĄ starsze auta jest promil w społeczeństwie. Gdybyśmy mieli

- ma jakieś istotne postulaty, z którymi się zgadzam
- nie ma żadnych postulatów, które byłyby dla mnie kompletnie nieakceptowalne
Poglądy mam maksymalnie liberalne gospodarczo, i liberalne
Chcę żyć w miarę dostatnio, z tego co zapracowałem, w kraju, który nie jest moim wrogiem. Niestety istniejący trend gnojenia każdego, kto ciężko pracuje i dużo zarabia, nabiera jedynie rozpędu, więc jeśli się nie odwróci, pewnie się wyniosę.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Gwiazdowskiego, który nie ma list we wszystkich okręgach czy foliarzy i antyszczepionkowców z szuralicji?
Komentarz usunięty przez autora
@SKYFander: pamiętaj, że żeby karta była nieważna musisz oddać głosy na dwie listy; jeśli oddasz więcej niż jeden na jedną, głos pójdzie na osobę najwyżej na tej liście
Ale tak nie jest. Głosowanie to tylko symbol bo jeden głos za który jestem odpowiedzialny nic nie znaczy.
Głosujcie na coś innego.