Aktywne Wpisy

Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

t3tris +315
Lekko ponad 3 lata temu obiecałem, że Was zawołam za pół roku i wspólnie poświętujemy ogłoszenie premiery Winds of Winter - albo też pośmiejemy się z własnej naiwności.
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Ślad w pamięci po mistrzostwach świata w piłce nożnej w owym roku już lekko się zatarł - chwilę mi zajęło główkowanie, kto zdobył puchar. O wiele lepiej zapamiętałem Zidana, który w-----ł z dyńki temu pajacowi z Włoch oraz somsiada, który w-----ł z czwartego piętra telewizor po meczu Polska - Ekwador.
Flotę samochodową na te mistrzostwa dostarczał Hyundai, zapewniając sobie dużą reklamę na trudnym niemieckim rynku. Funkcyjni pracownicy przemieszczali się Santa Fe, Sonatą i Grandeurem, lecz dla naprawdę ważnych gości typu Blatter lub cesarz Beckenbauer przygotowano luksusowe wozidło: oto Centennial VS 450.
Z Korei Południowej do Niemiec przypłynęło jedynie 50 samochodów, była to bardzo bogato doinwestowana wersja Hyundaia Equusa pierwszej generacji, bazująca technicznie na Mistsubishi Dignity. Z informacji, do których dotarłem w sieci wynika, że ten model zarezerwowany był wyłącznie dla władz państwowych i prezesów państwowych czeboli. Na pierwszy rzut oka widać, że miało być prestiżowo: wielki grill i tradycyjne proporcje, nieskażone rzadymi przetłoczeniami od tuneli aerodynamicznych. Silnik 4,5 litra V8 dostarczał 270 koni i rozpędzał dwutonowe auto do 230 km/h, co wystarczyło na podróż ze stadionu na lotnisko lub do hotelu na kolację. Długość: 5 metrów.
Jeszcze podczas trwania rozgrywek do przedstawicielstwa Hyundaia ustawiła się kolejka kolekcjonerów, oferująca kwoty zaczynające się od 60 000 euro za ten unikatowy już przedmiot kolekcjonerski.
#rzetelnafura <- pozdrawiam ludzi obserwujących ten tag
#samochody #motoryzacja #carspotting #carboners #hyundai #ciekawostki
źródło: comment_NJ2C1rEJENGNRtC1v8kwCokEIUZuNuY7.jpg
Pobierzźródło: comment_g7pdKMDlW0wwZvtn3vXzcvWFymR3C6fx.jpg
Pobierzźródło: comment_NXx4vgngqQ0YKsKvnVMZQGxlTHcMBGm3.jpg
Pobierzźródło: comment_WYbbnnGjIMwOVVjWvaiAtZtqSsO1kozl.jpg
Pobierz@wxx71: azjatycki rynek tego typu samochodów jest mocno specyficzny. Ten samochód pretenduje do klasy full-size luxury car w ktorym rządzi (w Azji) Toyota Century. Zobacz sobie jeszcze Nissana Presidenta.
Można jeszcze wyrwać, w niemczech widziałem ze 3 w ogłoszeniach.