#anonimowemirkowyznania Mój #rozowypasek obraził się na mnie, bo nie chce ustawić jej zdjęcia na tapetę telefonu. Mam ustawiony zwykły widoczek z górami i jakoś głupio mi ustawiać jej zdjęcie czy nawet kogoś innego na tapetę bo dla mnie to dziecinne. Ona oczywiście ma ustawione moje u siebie. Strzeliła focha, że pewnie się jej wstydzę, bo wszyscy mają takie zdjęcia. I teraz pytanie do was - macie ustawione zdjęcia swoich drugich połówek?
@AnonimoweMirkoWyznania: ja tam mam. Nie wstydzę się swojej kobiety, zwłaszcza że ładna jest, a i spośród moich znajomych jest tylko jeden maruda co chce mieć neutralną tapetę
@AnonimoweMirkoWyznania: całe życie, na każdym (prawie) urządzeniu mam czarną tapetę i nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek mówił mi co mam ustawić za zdjęcie. Tak, to jest dziecinne.
@AnonimoweMirkoWyznania: samo ustawianie partnera na tapetę - ok, kto co lubi. ale wymaganie, żeby ktoś sobie nas ustawił na tapetę o strzelanie fochów jest już mega dziecinne xd
@Redesekrator: ja sie mojej też nie wstydzę, ale nie czuję potrzeby ustawiania tapety wtelefonie z jej buźką. no stary pohui? Jak będę chciał sobue na nią popatrzeć, to ma pełno jej fotek w galerii. @AnonimoweMirkoWyznania: olej temat, za rydzień zapomni.
@AnonimoweMirkoWyznania: Jestem minimalistą, dla mnie tylko czarne tło i wszystkie białe ikonki, żadnych widoczków czy fotek kogokolwiek. A takie jej zachowanie to dziecinada i ukróciłbym jej to w zalążku.
@AnonimoweMirkoWyznania: z dobre 10 lat temu ustawiałam sobie zdjęcia niebieskiego jako tapetę, ale teraz coś takiego mi nawet do głowy nie przyjdzie ¯\(ツ)_/¯ a już domagać się tego od drugiej osoby... Omg ( ಠಠ)
AzjatyckiWybranek: a w sumie, jakbym była zakochana, to bym się chciaął gapić ciągle na jego focię, widocznie, jakos bardzo zakochany nie jesteś, ale też zmuszać kogoś do czegoś takiego jest bez sensu, uważam, ze do siebie nie pasujecie
Mój #rozowypasek obraził się na mnie, bo nie chce ustawić jej zdjęcia na tapetę telefonu. Mam ustawiony zwykły widoczek z górami i jakoś głupio mi ustawiać jej zdjęcie czy nawet kogoś innego na tapetę bo dla mnie to dziecinne. Ona oczywiście ma ustawione moje u siebie. Strzeliła focha, że pewnie się jej wstydzę, bo wszyscy mają takie zdjęcia. I teraz pytanie do was - macie ustawione zdjęcia swoich drugich połówek?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Komentarz usunięty przez autora
@Redesekrator: chcesz powiedzieć, że wszyscy z wyjątkiem jednej osoby mają zdjęcia partnerki/partnera na telefonie?
@AnonimoweMirkoWyznania: olej temat, za rydzień zapomni.
nie mam, nigdy nie wymagałam. taki foch rodem z gimbazy trochę.
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}