Aktywne Wpisy

dziobnij2 +219
Otrzymałem rentę do końca życia. Dzisiaj przyszedł list z ZUSu. Do końca życia będę dostawał 1445 zł miesięcznie (z czasem podwyższą, waloryzacja). Oprócz tego, bez żadnego kombinowania, będę miał ubezpieczenie zdrowotne do końca życia. Rentę pierwszy raz dostałem w wieku 18 lat, jak jeszcze chodziłem do liceum. Teraz mam 33 lata. Także rentę na stałe dali mi po 15 latach składania wniosków o przyznanie renty. W wieku 33 lat nie przepracowałem nawet

Moreso_pl +368
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso
Do wygrania jest paczka o wartości 105 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1kg
2. pistacje 1kg
3. orzeszki ziemne solone 1kg
4. rodzynki w czekoladzie 500g
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo łapcie kod rabatowy WYKOP15 na cały asortyment w
Do wygrania jest paczka o wartości 105 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1kg
2. pistacje 1kg
3. orzeszki ziemne solone 1kg
4. rodzynki w czekoladzie 500g
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo łapcie kod rabatowy WYKOP15 na cały asortyment w
#heheszki #bekazlewactwa #lgbt
Komentarz usunięty przez moderatora
@kondziu96: gdyby tak było to byłby bojkot za podwójne standardy lub samo podpinanie się pod kogoś, ale bojkotu nie ma. Więc raczej większość nie rozumie, że to tylko dla zysku,
Bawi za każdym razem, jak ludzie myślą, że LGBT myśli, że korporacje na prawdę ich wspierają i interesują się ich losem a nie ich portfelem xDD
https://rockcontent.com/blog/what-is-rainbow-washing/
https://www.fairplanet.org/story/genuine-pride-or-corporate-rainbow-washing/#:~:text=What%20is%20rainbow%20washing%3F,LGBTQ%2B%20people's%20identities%20or%20rights.
Bo na prawackich tagach zawsze czytam jak to lewackie korporacje programują społeczeństwo
Wyszukałem jeszcze sobie HP, xbox i też kolorków w Polsce i na Bliskim Wschodzi nie ma.
Z kolorkami znalazłem jeszcze główne konto CD Projekt Red - ale google nie wyszukał mi
@USSCallisto: no napewno zamówiło preordery dla tęczy, a nie dla chęci zgrania w CP2077
@Dragonan: uuu ad personam. Poważna argumentacja, poważnego człowieka, na poważnej stronie ze śmiesznymi obrazkami( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MagicznaRuda A co miałem napisać po sprawdzeniu, że to bzdury?
@dom_perignon: Wkleiłeś bzdury, na co przedstawiłem dowody. I za wklejanie bzdur zostałeś nazwany baranem. A LGBT nie popieram i nie podoba mi się to, że te firmy się w to angażują.
co jest bzdurą w tym co napisałem? Serio myślisz że LGBT o tym nie wie?
@Dragonan: Opinię wyraziłem nt. faktów. loga były zmienione. To, że Tobie się to podoba to już Twoja opinia i jest kompletnie bez znaczenia. W dodatku jesteś homofobem co sam przyznałeś.
Dyskusja to by była, gdybyś się nie odnosił pozytywnie do tych bzdur i ich nie próbował uwiarygodnić swoim wpisem.